Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 24 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Rihanna geeft een eigen draai aan de reverse cat eye-trend en deelt foto’s op Instagram

Eyeliner is weer helemaal terug van weggeweest. Waar we vroeger fan waren van basic zwarte eyeliner, zien we tegenwoordig de meest kleurrijke creaties voorbijkomen. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want de make-up skills van iedereen hebben in de lockdown een flinke upgrade gekregen. Nu heeft Rihanna op haar Instagram-verhaal laten zien dat ook zij fan is van eyeliner, want de zangeres heeft een eigen draai gegeven aan de TikTok-trend reverse cat-eye.

Wij zijn obsessed met deze look.

Eyeliner-trends

TikTok is de perfecte plek om de nieuwste trends op het gebied van beauty en mode tegen te komen. Wij kijken er daarom ook niet van op dat er al meerdere eyeliner-trends compleet viraal zijn gegaan op de app. Zo zagen we de Graphic Cat Eye, de op Sophia Loren geïnspireerde eyeliner-hack en de Negative space liner-trend voorbij komen op TikTok.

Celebrities laten ook zien dat ze de make-uptrends van tegenwoordig goed in de gaten houden. Zo liet Gigi Hadid zien dat ze fan is van de Fox-eyes eyelinertrend en werd Ariana Grande gespot met dé eyeliner-trend van 2021: witte eyeliner. Rihanna laat ook zien dat zij de make-uptrends helemaal begrijpt en deelt nu een eigen versie van de reverse cat eye-trend.

Dit verdient Rihanna per jaar, per maand en per seconde

Rihanna

Dat Rihanna verstand heeft van make-up wisten we al. Ze is niet voor niets de eigenaresse van het bekende make-up merk Fenty Beauty By Rihanna. Ze gaf eerder al een eigen draai aan een virale TikTok-trend en showt dit keer opnieuw een eigen versie van een make-uptrend. Dit keer gaat het om de reverse cat eye-trend en de look van Rihanna ziet er prachtig uit.

In de video van RiRi zien we hoe de zangeres haar make-up doet. Naast haar supernette wenkbrauwen en prachtige lange vlechten, brengt ze ook eyeliner aan. Ze creëert de populaire reverse cat eye, maar Rihanna zou Rihanna niet zijn als ze er niet een eigen draai aan zou geven. Daarom wisselt RiRi de basic zwarte eyeliner in voor een felrode eyeliner. Een match made in heaven als je het aan ons vraagt.

Rihanna reverse cat eye-trend
Instagram / @BADGALRIRI
Rihanna reverse cat eye-trend
Instagram / @BADGALRIRI

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij gaan direct een rode eyeliner aanschaffen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.