Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 31 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de celebrity break-ups van 2022

Het is zover: het jaar 2022 komt vandaag tot een einde. We hopen dat het voor iedereen een jaar was vol mooie momenten, gezelligheid en fijne mensen om jullie heen. Toch kan een jaar niet alleen maar uit vrolijkheid bestaan. Ook dit jaar waren er weer veel publieke break-ups die de gemoederen hoog lieten oplopen.

Op naar veel nieuwe liefdes in het nieuwe jaar.

Kim Kardashian & Pete Davidson

De meest shocking break-up van het jaar. Ja, ook wij hoopten dat het langer zou duren. Kim en Pete gaan momenteel als vrienden door het leven en delen nog steeds niets dan liefde voor elkaar.
Breakup Kim Kardashian en Pete Davidson

Gisele Bündchen & Tom Brady

Na 13 jaar besloot het wereldberoemde koppel een scheiding aan te vragen. Naar eigen zeggen waren ze uit elkaar gegroeid, maar zullen ze samen voor hun kinderen zorgen. Toch opvallend dat Gisele al een eigen huis kocht vóór ze überhaupt uit elkaar waren.
Breakup Gisele Bündchen en Tom Brady

Kendall Jenner & Devin Booker

Rood, groen, rood, groen… De relatie van Kandall en Devin is een knipperlicht-relatie pur sang.
Breakup Kendall Jenner and Devin Booker

Shakira & Gerard Piqué

Na 12 jaar, twee zoons en verschillende rechtszaken ging het niet langer voor het Colombiaans- Spaanse liefdeskoppel. Middels een gezamenlijk statement vroegen ze om privacy, vooral voor hun kinderen. Toch bracht Shakira, lekker publiekelijk, een nieuw nummer uit over hetgeen dat mis ging in hun relatie.
breakup Shakira en Gerard Pique

Emily Ratajkowki & Sebastian Bear-McClard

EmRata liet de gemoederen hoog oplopen door in het publiek te verschijnen zonder ring. Inmiddels heeft Emily een nieuwe liefde gevonden in de ex van Kim Kardashian.
Breakup Emily Ratajkowski and Sebastian Bear-McClard

Kanye West & Julia Fox

Het jaar begon wild, met een onverwachte romance tussen Julia en Kanye. Het duurde niet lang, maar wat hebben we genoten van hun matching looks à la Britney Spears & Justin Timberlake anno 2001.
Breakup Kanye West and Julia Fox

Harry Styles & Olivia Wilde

Na twee jaar daten en samen werken (voor de verwarrende film Don’t Worry Darling) is de liefde tussen de twee even op pauze gezet. Zij wil meer tijd met haar kinderen doorbrengen en hij wil juist touren voor zijn concerten. Tja, lastige combi.
Breakup Harry Styles and Olivia Wilde

Gelukkig zijn er ook juist mooie liefdes opgebloeid gedurende het afgelopen jaar. Zie hier welke celebrities de liefde vonden in 2022.

The Holiday: dit is hoe de cast van de iconische kerstfilm er nu uitziet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.