Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 5 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Emily in Paris al afgekeken? Dan wil je deze series ook zeker zien

Het nieuwe seizoen van Emily in Paris staat sinds kort op Netflix, maar laten we eerlijk zijn: deze hebben we allang afgekeken. Nu vallen we (tot het volgende seizoen) in een zwart gat zonder Emily, Mindy, Gabriel en Sylvie. Gelukkig zijn er een aantal series die dat gat prima opvullen, hier komen ze.

Grab yourself some popcorn. 

Emily in Paris al afgekeken? Dan wil je deze series ook zeker zien

Niet helemaal hetzelfde natuurlijk, maar ze kijken net zo lekker weg.

Lily Collins vertelt hoe zij zich voorbereidde op de zangscène in Emily in Paris

Never Have I Ever

Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk. De heerlijke serie is gemaakt door Mindy Kalling, die het plot losjes baseerde op haar ervaringen als tiener in Boston.

The Hook Up Plan

Als je de straten van Parijs op je tv nog niet kan loslaten, dan is The Hook Up Plan een fantastische optie. Deze serie gaat over Elsa, die door haar vrienden getrakteerd wordt op een mannelijke escort. Hij neemt haar mee op een paar dates en moedigt haar aan om weer zelfverzekerd te worden. Meer zeggen we niet…

Younger

Als je Younger nog niet hebt gezien, dan is het hoogste tijd om de serie snel te gaan bingen. Net als Emily in Paris, is Younger ook geproduceerd door Darren Star. Het gaat over de 40-jarige Liza die zich voordoet als iemand van 26 om een baan binnen te halen. Al snel raakt ze verwikkeld in haar eigen leugens.

Love Life

Nu we toch middenin de romantische drama’s zitten: maak kennis met Love Life. De serie gaat over Darby, gespeeld door Anna Kendrick, een jong volwassene op zoek naar liefde, waarbij elke aflevering zich richt op een andere relatie in haar leven.

The Bold Type

Wij zouden grof geld betalen om deze serie nog een keer voor het eerst te zien. In The Bold Type zie je hoe drie vriendinnen hard aan de weg timmeren bij het glamoureuze Scarlet Magazine. Deze serie gaat niet alleen over liefde, maar vooral over vriendschap. En wij hebben best wat geleerd van de serie, zoals deze carrièrelessen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.