Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 8 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Make-up liefhebbers zijn razend enthousiast over de nieuwe Beautiful Skin Foundation van Charlotte Tilbury

Als je opzoek bent naar een goed make-up product en je weet niet welke je moet kiezen, dan is TikTok je beste vriend. Op het platform worden niet alleen de meest handige make-up tutorials gedeeld, maar gebruikers vertellen ook wat hun favoriete make-up producten zijn. Op dit moment gaan TikTokkers compleet los om de nieuwe Beautiful Skin Foundation van Charlotte Tilbury.

Dit lijkt de nieuwe favoriete foundation van creators te zijn.

Make-up trends

We weten allemaal dat social media de perfecte plek is om de nieuws trends op het gebied van mode en beauty te vinden. Niet zo gek, want creators van over de hele wereld zitten op het platform. Niet alleen wij halen inspiratie van TikTok, want ook celebrities vinden het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Zo zagen we laatst dat Rihanna een hele eigen draai gaf aan een virale TikTok-trend en weten we dat Gigi Hadid en Madison Beer zweren bij deze populaire TikTok-haartrend. Toch zetten creators de echte trends op het platform en dit lijkt nu opnieuw te gebeuren. Fans gaan op TikTok namelijk compleet los om de nieuwe Beautiful Skin Foundation van Charlotte Tilbury.

Door deze make-uptechniek blijft jouw foundation de hele dag zitten

Beautiful Skin Foundation

Echte Charlotte Tilbury-fans weten waarschijnlijk al dat het merk net een nieuwe foundation heeft uitgebracht. Dit is de Beautiful Skin Foundation en het lijkt nu al een groot succes te zijn. De foundation belooft je niet alleen de meest natuurlijk ogende dekking te geven, maar is ook geformuleerd met een rozencomplex. De foundation zorgt ervoor dat “de glans van je huid met 285% wordt verhoogd, maar het vervaagt ook de dofheid en vermoeidheid van de huid.”

De formule van de foundation zit ook boordevol kokosextract, wat ervoor zorgt dat je huid veel voller lijkt. Het is dus als een superfood voor je huid die er ook nog eens voor zorgt dat je huidskleur egaler wordt. Dat klinkt ontzettend aantrekkelijk als je het aan ons vraagt en fans op TikTok denken hier precies hetzelfde over.

1. Charlotte Tilbury Charlotte’s Beautiful Skin Foundation – € 40,-

Charlotte Tilbury beautyful skin foundation tiktok
De Bijenkorf

De ‘boy bob’ wordt een van de grootste haartrends voor 2022 en zo draag je hem

TikTok

Ontzettend veel verschillende TikTok-creators hebben namelijk een video gemaakt over de Beautiful Skin Foundation van Charlotte Tilbury. Zo vertelt Megan Lombardi – @megan.lombardi – in haar TikTok-video: “I think I would definitely describe this product as giving super model skin for sure. So while I only used this product once, I can already tell this is going to be so good for those of you who have dry skin or anyone’s skin who needs a bit of pop.”

@megan.lombardi

AHHHH @ctilburymakeup is releasing a new foundation!!!! 🌟 What do you guys think? #charlottetilbury #beautifulskinfoundation#foundation #makeupartist

♬ love nwantinti (ah ah ah) – CKay

Fans lijken ook heel enthousiast te zijn over de foundation, want ze reageren allemaal massaal in de comments. Zo schrijft een fan: “Omg I Love it! It’s amazing 🥰” en andere fans schrijven: “I can’t wait to try it! Looks so good 🥵”, “Looks so good! I hope they make a bigger bottle 😬” en “I NEED this in my life!”

Lijkt erop dat de foundation zeker het proberen waard is.

Door deze TikTok-hack breng jij je foundation perfect aan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.