Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 22 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

Food diary: dit is wat Mila Kunis eet op een dag

Op de NSMBL-redactie zijn we gek op eten. Uitgebreid ontbijten, lekker lunchen, borrelen met vriendinnen… We kunnen daarom altijd inspiratie voor de lekkerste gerechten gebruiken. En waar kunnen we die inspiratie beter opdoen dan bij celebrities? Vandaag kijken we naar de food diary van Mila Kunis.

Na het succes van haar laatste film ‘Luckiest Girl Alive’ is Mila Kunis weer helemaal hot and happening. Maar wat eet de moeder nou precies om er zo goed uit te blijven zien? In deze nieuwe food diary vertellen wij jou precies wat de actrice op een dag eet.

Dit eet Mila Kunis op een dag

Dit zijn de gezonde dingen die Mila Kunis op een dag eet, op de twee lepels ijs na dan.

Ontbijt

Om haar dag goed te beginnen drinkt de actrice in de ochtend eerst een kop ‘old school drip coffee’ met hierin wat opgeschuimde vanille Silk Oat Milk Creamer, zonder koffie. Twee uur later, nadat ze het ontbijt voor haar kinderen heeft klaargemaakt en ze naar school heeft gestuurd, eet de actrice meestal de restjes van hun yesterdays lunch als haar ontbijt. Maar omdat dit vaak niet genoeg is maakt ze hierna vaak nog avocadotoast, met het volkoren brood. Aan de avocadotoast voegt ze ook nog een ei en wat ‘Everything but the bagel seasoning’ toe. Maar van een geroosterd broodje en wat dips zoals hummus of tzatziki als ontbijt wordt ze ook blij.

Lunch

Mila houdt van lekker eten en probeert tijdens haar lunch meestal wat fruit of een string cheese mee te nemen, maar vergeet het vaker dan niet om lunch te eten omdat ze aan het werk is. Wat we natuurlijk allemaal snappen. Maar als ze vanuit huis werkt en zij of haar man geen lunch plannen heeft, probeert een van de twee iets te zoeken wat ze beiden kunnen eten. Denk hier bijvoorbeeld aan wat restjes van de dag ervoor, of zelfs een proteïne smoothie.

Voor de proteïne smoothie neemt ze een smoothie die ze mixt met wat lactose vrije melk en wat proteïne poeder.

Avondeten

Mila zegt dat haar beste eigen recept en gerecht een quinoa-of salade based bowl is. Hiervoor maakt ze quinoa of salade en snijd en kookt ze verschillende soorten groenten zodat iedereen hun eigen bowl samen kunnen stellen. Haar dochter en man zijn pescatariër en om ervoor te zorgen dat ze niet twee aparte maaltijden hoeft te koken, want ze is natuurlijk geen restaurant, eet ze doordeweeks vaak vis en een gezonde maaltijd, zoals gebakken zalm met groente en wat rijst.

De actrice bestelt hiernaast ook twee keer per week een maaltijd bij een maaltijdservice als bijvoorbeeld ‘Hello Fresh’. Maar Mila’s moeder, Elvira, brengt ook een keer per week een thuis gekookte maaltijd bij haar thuis en hierbij kan je denken aan een typische Oekraïense maaltijd zoals, gerookte vis of haring, augurken en warme aardappelen met dille, zout en olijfolie.

Mila deelde ook haar liefde voor afhalen, waaronder sushi, Thais en Indiaas, maar de familie gebruikt ook graag hun nieuwe pizzaoven.

En een toetje kan ze natuurlijk niet vergeten, de actrice deelde namelijk dat het stel elke avond geniet van een ‘paar hapjes’ ijs, en haar favoriete smaken zijn toch echt wel chocolade malted crunch of rocky road.

Food diary

Benieuwd naar de food diary van andere celebrities dan Mila Kunis? Check hier de what I eat in a day van Florence PughAlexis ren, Jolanda Hadid, Meghan Fox en Lady Gaga.

 

Food diary: dit is wat Kendall Jenner op een dag eet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.