Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 28 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Iconic! Harry Styles scheurt uit zijn broek tijdens concert terwijl heel Hollywood in de zaal zit

Dat er vaak bijzondere dingen gebeuren tijdens de concerten van Harry Styles is niets nieuws. Toch gebeurde er tijdens zijn laatste concert wel iets heel frappants: de zanger scheurde uit zijn broek en niemand minder dan Jennifer Aniston zat in de zaal.

Wij gaan stuk.

Harry Styles scheurt uit zijn broek tijdens concert

Over een wardrobe malfunction gesproken: tijdens Harry’s concert in Inglewood, Californië scheurde hij uit zijn prachtige gele broek toen hij het nummer ‘Music for a Sushi Restaurant’ zong. Hij ging iets te diep door zijn knieën en hup, daar scheurde hij zo uit zijn broek.

Nadat hij een geschokt gezicht naar het publiek trok, bedekte de 28-jarige zanger de scheur met zijn handen en keek hij zijn bandleden lieflijk aan. Ach, dit overkomt de besten. Uiteindelijk maakte hij zijn performance af met een handdoek om zijn middel gewikkeld, om de scheur te bedekken.

@thatsbeautifulkatie

Harold 🫶 #loveontour #harrystyles #foryoupage #fyp #lot #foryou #harrysplitpants #harry #styles #harryrippedhispants

♬ Music For a Sushi Restaurant – Harry Styles

… met niemand minder dan Kylie Jenner, Jennifer Aniston en Trevor Noah in de zaal

Naast duizenden fans, zat ook half Hollywood in het publiek. Of nouja, op het VIP-deck natuurlijk. Niemand minder dan Trevor Noah, Kylie Jenner, Ellen DeGeneres en Jennifer Aniston aanschouwde dit hilarische moment live. En vooral die laatste is leuk, want Harry heeft ooit toegegeven dat hij een crush heeft op de 53-jarige Jennifer Aniston.

Het internet gaat los om deze heerlijk lompe actie. “Harry’s first ever celebrity crush (jennifer aniston) is in the audience tonight and he F–KING RIPPED HIS PANTS in front of her” schrijft een fan.

Eén fan van Harry wist Jennifer te spotten en haar te fotograferen op het gênante moment. Gelukkig kan ze erom lachen.

Harry begon in september 2021 aan zijn ”Love on Tour” wereldtournee en nu, bijna anderhalf jaar later, doet hij de komende maand zijn laatste shows. Kon je niet bij het concert in Amsterdam zijn deze zomer? Wij maakten een recap van alle bijzondere gebeurtenissen die avond.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.