Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 12 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Het internet gaat los over déze video van Harry Styles tijdens pilates

Het leven van een celeb gaat niet over rozen.. sure, je bankrekening is nooit leeg en je mag heel veel toffe dingen doen maar de privacy is ver te zoeken. Helemaal als je zo’n fanbase hebt als de Britse Harry Styles dan is ‘normaal’ leven vrij ingewikkeld. De zanger was tijdens de feestdagen weer terug in zijn eigen dorpje op het platteland en hij vermaakt zichzelf momenteel prima in Londen. Hij begint het nieuwe jaar goed door te sporten en het internet wordt helemaal gek door een video die is gemaakt van hem tijdens zijn pilates-les.

Harry Styles doet aan pilates

En voordat je denkt dat hij gefilmd is door een gekke fan, dat is niet het geval. De pilatesstudio is namelijk erg actief op Instagram en maakt regelmatig video’s van sportende leden. En laat Harry nou net zo’n lid zijn, die ook gewoon wil werken aan zijn core strength. Hij sport bij Exhale Pilates London (voor de geïnteresseerden) en het ziet er wel naar uit dat hij een privéles boekt. Dat snappen we dan ook wel weer.

De video gaat niet puur om Harry Styles, maar licht alle mannen uit die komen sporten. Je spot ‘m in zijn groene sportoutfit.

Volgers van de pilatesschool geloven hun ogen niet: “I’ll sign up if you got more vids of Harry (I live in America I have no way of signing up)” en iemand anders vindt het maar bijzonder dat hij in de video zit: “not yall dropping harry in the middle of this reel” Eén ding is zeker.. de sportschool heeft vast en zeker meer klanten na het zien van deze video.

Got money

We weten allemaal dat Harry Styles op dit moment ontzettend lekker gaat. Naast de hits die hij uitbrengt, verdient hij ook goed met zijn acteerklussen. Onlangs was hij te zien in Don’t Worry Darling en My Policeman. Benieuwd wat het vermogen van Harry is?

Jennifer Aniston draagt hetzelfde pak als Harry Styles en het internet gaat helemaal los

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.