Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 21 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Honingblond is dé haarkleur voor deze zomer en Hailey Bieber is fan

Dat we deze zomer veel lichte haarkleuren gaan zien, moge duidelijk zijn. Selena Gomez, Billie Eilish en Hailey Bieber hebben zich al overgegeven aan de haarkleur, en dat is niet zo gek. Een populaire tint blond is honingblond: de haarkleur heeft een zachte, zomerse en bijna gouden kleur die perfect is voor deze zomer.

Bel de kapper maar alvast op, want deze haarkleur is alles wat je wilt hebben.

Honingblond: dé haarkleur voor zomer 2021

Het fijne aan honingblonde lokken is dat het bij elke huidskleur past. Of je nu een warme of koude ondertoon hebt, een lichte of donkere huidskleur: honingblonde lokken staat iedereen goed. Een goede reden om eens langs te kapper te gaan, als je het ons vraagt. Onder andere Chrissy Teigen en Hailey Bieber rocken de kleur als geen ander en zijn de perfecte inspiratiebron.

Zachte glans

Dat blonde haarkleuren allesbehalve koud zijn wisten we al. Toch is een honingblonde haarkleur een kleur die meer warme uitstraalt dan bijvoorbeeld ijsblond of bronde. De blonde kleur is zelfs zó mooi warm dat het constant lijkt alsof het golden hour is.

Je houdt je honingblonde lokken het mooist met een zilvershampoo, alleen is het wel belangrijk om te onthouden dat je hier niet teveel van gebruikt. Zilvershampoo haalt vaak namelijk de warme toon eruit, wat we juist níet willen met deze haarkleur. Om je een goede dosis haarinspiratie te geven hebben we de mooiste looks met honingblond haar verzameld.

1. Honey Dip-Dye

Nog niet klaar om je hele coupe een transformatie te geven? Dan is een oldschool dip-dye de perfecte oplossing.

2. Lichtblond

De honingblonde kleur komt het beste uit wanneer je het een lichte tint geeft. Wij zijn groot fan van deze coupe.

3. Donkere roots

Dat je haarkleur je uitstraling een hele twist kan geven is in vele gevallen extra leuk. Ruil je donkere lokken om met een frisse honey blonde kapsel en je bent klaar voor deze zomer.

4. Highlights

Hier en daar een honingblonde highlight zetten kan wonderen doen voor je kapsel.

5. Donkerblond

Wanneer je honey blonde lokken neemt, is het wel zo leuk om deze zoveel mogelijk op honing te laten lijken. Dit kapsel lijkt wellicht wat warm en opvallend, maar het is het proberen waard.

Zo krijg je je oude haarkleur weer terug nadat je het hebt geverfd

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.