Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Food 20 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Whipped lemonade is hét drankje voor aankomende zomer: zo maak je het

Ben je nog op zoek naar een lekker zomers drankje voor aankomende zomer? Dan wil je whipped lemonade vandaag nog maken. De frisse combinatie tussen limonade en gecondenseerde melk zorgt voor een luchtige en bijna milkshake-achtige structuur.

We delen het heerlijke recept.

Whipped lemonade

Wanneer je dacht dat een fris glas limonade het perfecte zomerdrankje is, ken je de nieuwe trend whipped lemonade, aka opgeklopte limonade, nog niet. Het drankje is niet alleen super makkelijk om te maken, het ziet er ook nog eens leuk uit en is luchtig en zoet. Wat willen we nog meer deze zomer? We delen het simpele recept.

Dit heb je nodig (voor 4 porties whipped lemonade)

– 230 milliliter limonade
– 120 milliliter gecondenseerde melk (gezoet)
– Sap van 1 citroen
– IJsblokjes
– Citroenschijfjes

Zo maak je het

1. Pak een blender en voeg hier de limonade, gecondenseerde melk, citroensap en ijsblokjes aan toe. Blend dit goed door elkaar tot er een gladde massa ontstaat. Voeg meer ijsblokjes toe indien de substantie nog niet dik genoeg is.

2. Pak vier glazen en giet de whipped lemonade hierin. Garneer de glazen met een schijfje citroen en eventueel nog een paar ijsblokjes om het extra fris te maken. Cheers!

Dit is hoeveel water je écht per dag zou moeten drinken en zo gaat het je lukken

Delish.com

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.