Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 20 jun 2022
Leestijd: 3 minuten

Fans spotten een vreemd detail in Kris Jenner’s Instagram-post voor Vaderdag

Het is je vast en zeker niet ontgaan dat het gisteren Vaderdag was. Menig Instagram-gebruiker plaatste een eerbetoon aan hun man of eigen vader op Instagram. Onder de personen die een Vaderdag-post aan hun feed of verhaal hebben toegevoegd, is niemand minder dan Kris Jenner. De momager deelde op haar account een fotocollage met foto’s van alle vaders in de Kardashian-Jenner familie. CUTE!

Hoewel de lieve Instagram-post bij veel fans in de smaak valt, zijn er ook wat mensen die een vreemd detail in de collage spotten.

Vaderdag bij de Kardashians

Op Vaderdag deelden de leden van de Kardashian-Jenner familie een aantal ontzettend lieve foto’s ter ere van de vaders in hun leven. Zo maakten de Kardashian-zussen Kourtney en Kim gebruik van de gelegenheid om hun vader Robert Kardashian, die overleed in 2003, te eren.

Ook Kendall en Kylie Jenner plaatsten een aantal oude kiekjes met vader Caitlyn Jenner in hun Instagram Stories. Super lief.

Niet alleen de Kardashian-Jenner zussen, maar ook momager Kris Jenner verzamelde wat foto’s voor de gelegenheid en maakte hier een fotocollage van die zij op haar Instagram-account plaatste. De post bevat onder andere kiekjes van Robert Kardashian en Caitlyn Jenner, de vaders van haar eigen kinderen. Daarnaast zijn Scott Disick, Travis Scott, Rob Kardashian, Kanye West, Travis Barker en Tristan Thompson te zien in de fotocollage.

Bij haar Instagram-post schreef Kris een lange caption: “Happy Father’s Day to all of the amazing fathers in our lives!!! Thank you for loving our little ones the way you do. They are so lucky to have you as their daddies. To my son, Rob… you are the most amazing daddy and seeing the bond you have with Dream brings me more joy than you’ll ever know. You were born to be a daddy. I love you! Happy Father’s Day and I hope everyone has a beautiful day surrounded by so much love”.

Vreemd detail fotocollage Kris Jenner

Hoe lief deze Instagram-post van Kris ook is, sommige fans zijn het er niet mee eens dat de momager ook een foto van Tristan Thompson heeft meegenomen in de fotocollage voor Vaderdag. Dit is niet zo gek, aangezien we in de laatste paar afleveringen van Hulu’s The Kardashians het drama rondom Khloé en Tristan op de voet hebben kunnen volgen.

Tristan ging vorig jaar opnieuw vreemd op Khloé en bezwangerde hierbij een andere vrouw. Khloé moest hier tegelijk met de rest van de wereld achterkomen. In de laatste aflevering van The Kardashians zien we haar in tranen uitbarsten. Fans lieten na het zien van deze hartverscheurende reactie massaal op Twitter weten mee te leven met Khloé. Kardashian-fans zijn dus op z’n zachtst gezegd geen fan van Tristan…

Fans zeggen allemaal hetzelfde over deze scène in de seizoensfinale van The Kardashians

In de reacties regent het daarom van de comments over Tristan. Zo zeggen fans: “Delete Tristan out of it”, “Tristan?? LMAO” en “Not Tristan 😭💔”. Toch is het niet zo vreemd dat Kris een foto van Tristan in de fotocollage voor Vaderdag heeft opgenomen. Tristan blijft hoe dan ook True’s vader. Waar sommige fans het niet met Kris’ post eens zijn, vinden anderen het een goede zet van Kris. Zo schrijft iemand: “You are such a mature and gracious woman! To add all these people that did wrong to y’all including your ex is truly astonishing and speaks highly to the type of woman you are! I wanna be like you when I grow up ❤️”.

What?! Is Khloé Kardashian aan het daten met een (andere) NBA-speler?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.