Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Festivals 23 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Alles wat je wil weten over Keinemusik, het virale feest dat naar Amsterdam komt

Als je van elektronische muziek en idyllische locaties houdt, dan ben je waarschijnlijk al op de hoogte van Keinemusik. Dit Duitse muzieklabel is de drijvende kracht achter een aantal van de vetste feestjes ter wereld. En deze zomer komen ze naar Amsterdam.

Dit weekend ging Keinemusik viraal met hun feest bij de piramides in Egypte. Iedereen die de video zag, kreeg meteen last van FOMO.

@joanne2931

The Rapture under the pyramids 🐪#keinemusikcrue #keinmusik #pyramid #giza #andme #rampa #adamport @Rampa

♬ original sound – Joanne

Wat is Keinemusik?

Als je dacht dat Keinemusik een dj was, dan zit je ernaast. Dit wordt vaak gedacht. Maar Keinemusik is een platenlabel uit Berlijn, dat in 2009 werd opgericht door dj’s Adam Port, &ME en Rampa. Keinemusik is een label dat een breed scala aan elektronische muziek uitbrengt, variërend van house tot techno en meer experimentele geluiden. Allemaal met een magische, unieke sound.

De feestjes van Keinemusik

Naast hun melodische muziek, staat Keinemusik voornamelijk bekend om hun legendarische feestjes over de hele wereld. Van afgelegen stranden op Ibiza, bossen en Tulum tot de piramides in Egypte: het collectief zoekt de mooiste plekken uit om te dansen.

Keinemusik in Amsterdam

Er is nog niet veel bekend over het event van Keinemusik in Amsterdam – en toch is het nu al een van de meest gewilde feesten van de zomer. Het event vindt plaats op 24 augustus bij Taets Art Gallery, in de buitenlucht. Dit klinkt nu al als een setting die magisch gaat worden, met de beats van Keinemusik. En die piramides, die fantaseren we er zelf wel bij.

Het feest het Kloud In en alle drie de grote gezichten van het label draaien er. We lezen op de site dat Adam Port, &ME en Rampa aanwezig zijn. De tickets zijn nog niet in de verkoop, maar je kan je wel alvast pre-registreren. En geloof ons, dat wil je.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.