Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 26 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Uh oh Kendall: Bad Bunny en Sofía Vergara flirten online en het internet gaat los

Kunnen we het even hebben over Bad Bunny? Je weet wel, die artiest die een relatie heeft met Kendall Jenner. In een nieuw liedje flirt hij met Sofía Vergara – en zij flirt online terug.

Ondanks dat de relatie van Kendall en Bad Bunny net pas officieel bevestigd is, met een Gucci-campagne nota bene, heeft de artiest ook oog voor een andere dame.

Bad Bunny en Sofía Vergara flirten heen en weer

In het nieuwe nummer ‘Monaco’ van Bad Bunny, dat twee weken geleden uitkwam, zit een zin waarin de artiest zwijmelt over schoonheid van actrice Sofía Vergara. “Sofía Vergara es linda, pero es más linda en persona,” rapt hij. Even vertaalt naar het Nederlands: Sofía Vergara is mooi, maar in het echt is ze nog mooier.

Dit compliment bleef niet lang onbeantwoord. Sofía Vergara schreef onder zijn Instagram-post dat zij hem ook knap vindt. Wel in het Spaans, uiteraard.

De reacties

En zoals verwacht, waren fans er snel bij om hun mening over deze flirtsessie te delen in de comments. Wat blijkt? De meesten kunnen wel wennen aan het idee van Sofía en Benito samen – en zien Kendall Jenner snel vertrekken. De comments zijn niet mals.

“Lmfaooooooo snatch him from Kendall now!!!!!” schrijft iemand onder de video. Een ander schreef: “Sofía > Kendall.” Een andere comment luidt ”Oh Kendall… you are in trouble!🔥”

Het lijkt erop dat het publiek een romance tussen Benito en Sofía wel ziet zitten. Sofía scheidde in juli van haar ex Joe Manganiello, na een huwelijk van zeven jaar. Daarna zetten zij ook meteen hun riante villa in Beverly Hills te koop – neem hier een kijkje.

Benito daarentegen, is samen met Kendall Jenner. Dit weekend kwamen zelfs geruchten naar buiten dat de twee in verwachting zijn. Maar wat daarvan waar is, is nog onbekend. Wij wachten rustig af hoe deze situatie zich ontvouwt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.