Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 12 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner legt uit waarom ze de nieuwe naam van haar zoontje nog niet heeft onthuld

Een aantal weken geleden kwam het nieuws naar buiten dat Kylie Jenner en Travis Scott besloten om de naam van hun pasgeboren zoontje, voorheen Wolf, te veranderen. Dit bericht zorgde ervoor dat alle fans achterbleven met een brandende vraag: hoe heet het zoontje van Kylie en Travis dan nu? Hier is helaas nog steeds geen antwoord op.

Wolf Webster

Op 2 februari 2022 verwelkomden Kylie Jenner en Travis Scott hun tweede kindje. Een aantal dagen later maakte Kylie dit bekend op haar Instagram-account met een ontzettende lieve foto met de caption: “💙 2/2/22”.

Ondanks de nieuwsgierigheid van veel fans, liet de bekendmaking van de naam van het jongetje nog even op zich wachten. Er gingen heel wat geruchten rond omtrent de naam: zo dachten fans op TikTok dat Kylie Jenner en Travis Scott hun zoon “Angel” gingen noemen. Uiteindelijk liet Kylie door middel van -jawel- een andere Instagram-post weten dat zij en Travis hun zoontje “Wolf Webster” hadden genoemd.

De meningen van fans op het internet over deze naamkeuze verschilden enorm. Waar sommigen heel enthousiast zijn over de originele naam, zijn er ook veel fans die de naam “Wolf” belachelijk vinden. Social media ging na de bekendmaking van de naam dan ook compleet los en er werden veel grappen over de naam gemaakt.

Naamswijziging

Wellicht ging alle commotie rondom de naam Wolf Kylie toch niet in de koude kleren zitten, want een aantal weken later maakte zij bekend dat het jongetje geen Wolf meer heet. Kylie gaf hier de volgende verklaring voor op haar Instagram Stories: “FYI our sons name isn’t Wolf anymore 😅😅 We just really didn’t feel like it was him. Just wanted to share because I keep seeing Wolf everywhere 🙏”.

In een interview met Extra legt Kylie uit waarom ze de nieuwe naam van haar zoontje nog niet heeft onthuld: de naam is nog steeds niet wettelijk veranderd.

@entertainmenttonight

Kylie just didn’t wolf this name for her baby. #kyliejenner #kardashians #kendalljenner #kimkardashian #fypシ

♬ original sound – Entertainment Tonight

Wanneer haar gevraagd wordt of zij en Travis al een naam voor hun zoontje hebben, antwoord ze het volgende: “No. We have some really strong options, but we haven’t officially changed it. Before I officially change it, I just wanna be sure”. Het lijkt er dus op dat Kylie er alles aan doet om nóg een naamsverandering in de toekomst te voorkomen.

Mastermind Khloé

Daarnaast vertelt Kylie dat de naam Wolf eigenlijk nooit op haar namenlijstje stond. Het was zus Khloé die met het idee kwam en Kylie vond het een leuke naam. Zó leuk, dat zij en Travis uiteindelijk besloten om hun kersverse baby de naam officieel te geven. Ze laat weten de naam nog steeds erg leuk te vinden, maar dat het niet bij haar zoontje paste. “It just wasn’t him”.

Wij worden nu toch wel heel erg benieuwd naar de nieuwe naam van Kylie’s zoontje en wachten in spanning af.

Kylie Jenner viert Stormi’s derde verjaardag met een complete vakantie voor alle Kardashians

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.