Tessa Ham
Tessa Ham Money 7 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit verdient Kylie Jenner per maand, per dag en per seconde

Twee jaar lang werd ze door zakenblad Forbes uitgeroepen tot ‘jongste selfmade miljardair’, totdat documenten lieten zien dat haar bedrijf Kylie Cosmetics minder waard was dan de familie jaren heeft geclaimd. Kylie Jenner is dus geen miljardair, maar wat is haar net worth dan wel?

En wat verdient Kylie Jenner per maand, per dag en per seconde?

Kylie Jenner jongste miljardair?

In 2020 werd Kylie Jenner door Forbes voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de jongste ‘selfmade’ miljardair ter wereld. Die status verdiende ze niet alleen door haar verschijning in Keeping Up! with the Kardashians, maar vooral door haar cosmeticabedrijf Kylie Cosmetics.

Kylie Cosmetics was ongeveer een miljard euro waard, toen ze 51 procent van het bedrijf aan Coty verkocht voor ruim 500 miljoen euro. Forbes schatte het net worth van Kylie Jenner in 2020 hierdoor op een indrukwekkende 1,2 miljard dollar (ruim 1 miljard euro).

Toch was de 24-jarige nergens te spotten op de Forbes 2021 lijst van miljardairs. Kylie en haar moeder en manager, Kris Jenner, zouden Kylie’s rijkdom hebben opgeblazen in documenten die ze hebben gestuurd.

Volgens Kylie zelf is hier overigens niets van waar. “Ik dacht dat dit een gerenommeerde site was… Maar ik zie alleen onnauwkeurige verklaringen en onbewezen aannames. Ik heb nog nooit om een titel gevraagd of geprobeerd te liegen om deze te bemachtigen”, tweette ze destijds.

Kylie Jenner net worth

Maar vergis je niet: zelfs als we de nieuwe schatting van Forbes aanhouden, is Kylie nog steeds schatrijk. Haar vermogen wordt namelijk inmiddels geschat op 620 miljoen dollar (550 miljoen euro).

Dat niet alleen: doordat ze een deel van haar bedrijf heeft verkocht in 2020, was ze dat jaar alsnog de best betaalde beroemdheid. Hoeveel verdiende Kylie Jenner vorig jaar? En hoeveel is dat per maand, per dag en per seconde?

  • In 2020 verdiende Kylie een whopping 487 miljoen euro.
  • Dat leverde haar een mooi maandsalaris van 40.58 miljoen euro op.
  • Per dag verdiende de onderneemster 1.33 miljoen euro.
  • Per uur is dat nog steeds een mooie 55.417 euro.
  • Rekenen we nog verder, dan verdiende Kylie 923 euro per minuut.
  • Per seconde is dit een indrukwekkende 15,38 euro.

We verwachten dat Kylie Jenner de titel ‘miljardair’ al weer snel kan claimen. De onderneemster zit namelijk niet stil. Na Kylie Cosmetics en Kylie Skin is ze nu hard bezig met het opzetten Kylie Baby.

Eerder maakten we deze rekensom al met niemand minder dan Rihanna en Dua Lipa.

Volgens TikTok is dit dé dubbelganger van Kylie Jenner

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.