Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Fashion 3 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Populaire jassen in 2024: deze exemplaren gaan we deze lente overal zien

We kunnen weer langzamerhand onze winterjassen opbergen en onze lentejassen tevoorschijn halen. Dit klinkt misschien nog vroeg, maar je kunt maar beter voorbereid zijn. Er zijn een aantal tussenjassen die we nu al veel voorbij zien komen – dit zijn de trends van dit seizoen.

Dus als je wil investeren in de een tussenjas, dan zijn dit de trending ontwerpen.

Populaire voorjaarsjassen in 2024

Tussen de winter en zomer in kan het nog wel eens lastig zijn jezelf goed te kleden op het weer. In de ochtend is het vaak koud, terwijl je in de middag helemaal geen jas nodig hebt. Precies voor deze periode van het jaar is een tussenjas perfect. Daarom laten wij een aantal trendy voorjaarsjassen zien waarmee je jouw outfit helemaal afmaakt.

Trenchcoat

Een trenchcoat, voor de mensen die deze jas nog niet kennen, is een lange jas van een dun materiaal. Ieder jaar zie je deze jas weer voorbij komen. Het is een tijdloos item, waardoor je er jaren plezier van zult hebben. De meeste voorkomende kleur bij trenchcoats is een zandkleur maar je hebt ze ook in het zwart, wit, grijs en eigenlijk iedere kleur van de regenboog.

Deze trenchcoat van Costes is in een zandkleur:

Costes

Zoals eerder benoemd komen de trenchcoats in steeds meer varianten. Zo is een andere variant nu ook steeds populairder aan het worden, namelijk de cropped trenchcoat. Nog luchtiger en nog geschikter voor de zomer. Deze kun je halen bij Mango.

Mango

Boxy jack

Misschien wel de meest populaire jas van deze periode: het boxy jack. De naam zegt je misschien niet zo veel, maar je hebt deze jas waarschijnlijk wel eens voorbij zien komen. Het is namelijk een cropped jas met een polokraagje. De jas is perfect voor een outfit met verschillende laagjes, dit maakt de jas ook zo populair. Er zijn verschillende varianten van het boxy jack, dit is is er eentje van de Mango:

Mango

Leren bomberjacks

Een andere jas die we vorig jaar ook al zagen tijdens het voorjaar, zijn de leren bomberjacks. De jassen zien er wat minder zomers uit en zijn ook iets warmer dan de jassen hierboven, maar toch is de jas perfect voor de, wat koudere, Nederlandse lente. Dit is een voorbeeld van NA-KD:

NA-KD

Blazers

Hoewel niet iedereen het ziet als een jas, kan een blazer toch zeker gebruikt worden als voorjaarsjas. Als de temperatuur een beetje meewerkt. Wil je er toch zeker van zijn dat je blazer wel genoeg warmte geeft? Zorg dan dat je een blazer koopt met een dikke stof. Bijvoorbeeld deze van NA-KD:

NA-KD

Deze koninklijke kleur wordt dé trend dit voorjaar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.