Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 25 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Sex Education seizoen 3: Netflix onthult releasedatum én eerste beelden

Na uitstel op uitstel heeft Netflix eindelijk de releasedatum onthuld van Sex Education seizoen3. Het derde seizoen verschijnt in het najaar van 2021 op Netflix en dat is ineens toch weer wat eerder dan verwacht. Tijdens de pandemie werden net als bij veel andere films en series de opnames van Sex Education seizoen 3 stilgezet.

De releasedatum werd daardoor ook uitgesteld, en even werd er zelfs gevreesd voor een uitstel naar 2022. Maar het blijkt mee te vallen.

Sex Education:seizoen 3

In Sex Education seizoen 3 is weer een nieuw schooljaar aangebroken. Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven. Bereid je daarnaast weer voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva-cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

sex education
(Afbeelding: Netflix)

In het derde seizoen van de Netflix-serie zien je een aantal nieuwe gezichten, waaronder Jason Isaacs als Peter Groff, Mr Groff’s succesvollere-maar-niet-zo-bescheiden oudere broer. Artiest en songwriter Dua Saleh maakt diens acteerdebuut als Cal, een genderneutrale leerling op Moordale. En Indra Ove speelt de rol van Elsie’s pleegmoeder Anna. De slogan van Sex Education seizoen 3 is ‘Change is coming’, met een knipoog naar het ‘Winter is coming’ van Game of Thrones.

Vanaf 17 september op Netflix

Het derde seizoen van de geniale Netflix-serie is vanaf 17 september te streamen. Naast de releasedatum onthulde Netflix ook de eerste beelden. Ditmaal geen trailer, maar foto’s. En daarop is te zien dat er ook qua sfeer aardig wat is veranderd. Schooluniformen! Nu is het wachten op de eerste trailer, we houden je op de hoogte.

(Afbeelding: Netflix)
(Afbeelding: Netflix)
(Afbeelding: Netflix)
(Afbeelding: Netflix)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.