Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Love & Life 10 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Al je seks- en relatievragen worden in deze podcast beantwoord

Seks (met jezelf of met een ander), het hebben van de perfecte relatie, liefdes die voorbij dwarrelen en weer weggaan, struggles met je partner; allemaal onderwerpen waar we wél veel mee te maken krijgen in het leven, maar soms lastig te bespreken zijn. Sterker nog: het is zelfs lastig om er soms überhaupt over te beginnen met je partner of vrienden. In zulke gevallen is het handig als er mensen zijn die dat gesprek voor ons voeren. En in dit geval is dat drs. Nynke Nijman in haar podcast ‘Seks, Relaties en Liefde!‘.

In de podcast gaat relatietherapeut, psychologe en auteur van het boek De Relatie APK Nynke Nijman in gesprek met bekenden, specialisten en gewoonweg haar vrienden (én haar eigen partner) over seks, relaties en liefde.

Ook zien: Seksuologe Nynke geeft antwoord op de meest gestelde vragen over seks en liefde

Diverse onderwerpen en gasten

In de ene podcast zit Nynke aan tafel met haar 4 beste vriendinnen om het te hebben over lust in de relatie (waarbij het leuk is om te horen hoe anders ieders meningen en ervaringen zijn), de andere keer spreekt ze een expert om het te hebben over homoseksualiteit en diversiteit.

De onderwerpen zijn uiteenlopend, de mensen die ze spreekt zijn divers en de podcast geeft je daardoor het perfecte kijkje in andermans ideeën over seks, liefde en relaties. Want als er één ding is wat we niet mogen vergeten, is het wel dat iedereen anders is en iedereen andere behoeftes heeft. Al helemáál op liefdesgebied.

Wij spraken al eerder met Nynke: Wat vrouwen willen weten over seks: de meest gestelde vragen beantwoord door een seksuologe

Taboes doorbreken

In haar podcast vertelt Nynke regelmatig haar kijk op bepaalde zaken, maar stelt ze ook scherpe vragen die helpen bij het doorbreken van taboes die er nog altijd zijn. Zo is Nynke ervan overtuigd dat er geen ‘normaal’ bestaat in seks of de liefde.

Als je Nynke vraagt hoevaak je seks zou moeten hebben per week, vraagt Nynke je geheid: “Hoe vaak heb jíj er zin in? Nou, zo vaak.”

De podcast laat je zien dat open praten over seks of je relatie helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en stiekem eigenlijk heel leuk is. En oké; het is ook heerlijk om andermans gesprekken over dit onderwerp te kunnen ‘afluisteren’

Meer van Nynke: Relatie-struggles (in lockdown)? Een relatietherapeut geeft antwoord op je vragen

Luisteren?

Luisteren die podcast. Pak je koptelefoon, een lekkere kop thee (of glas wijn) en ga er even voor zitten. Vooral de afleveringen met Nynke en haar vriendinnen zijn smullen.

En ga direct ‘s even bij jezelf na: hoe vaak heb jij het met jouw girlfriends over zulke onderwerpen? Misschien wordt het ‘s tijd om de diepte in te gaan met elkaar…

Dit vind je misschien ook interessant:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.