Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 19 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Shocking: Victoria Beckham eet al 25 jaar dezelfde maaltijd

Er zijn een aantal voedingregels die we al van jongs af aan mee hebben gekregen. Een van de belangrijkste is om te zorgen voor genoeg afwisseling. Elke dag hetzelfde eten, zou namelijk niet goed zijn voor je lichaam. Victoria Beckham blijkt deze norm flink aan haar laars te lappen. Ze eet volgens hubby David namelijk al 25 jaar élke dag hetzelfde.

Alles aan het leven van Victoria Beckham is indrukwekkend, behalve haar dieet.

Celebrities met opvallende eetgewoontes

Er zijn een heleboel celebrities met opvallende eetgewoontes. Zo eten Margot Robbie, Jennifer Lopez en Blake Lively bijvoorbeeld vooral enorm gezond (konijnenvoer naar eigen zeggen) en zouden we maar al te graag aan het heerlijke dieet van Selena Gomez mee willen eten. Ondanks dat we ons hier de afgelopen jaren maar al te graag in hebben verdiept, wist David Beckham ons toch te verrassen met een onthulling van hetgeen zijn vrouw, Spice-girl en business woman Victoria Beckham, voornamelijk eet.

Smakelijke verleidingen voor Victoria Beckham

Dat Posh Spice – aka Vic – een streng dieet moet volgen om in haar mega skinny shape te blijven kunnen we ons zomaar voorstellen. Toch lijkt het ons lastig, met amateurchef-koks David Beckham en Brooklyn Peltz Beckham als manlief en zoon. Het liefst zouden wij namelijk onze week vullen met het maken (en vooral) eten van hun Italiaanse creaties, maar Victoria blijkt deze weerleidingen heel goed te kunnen weerstaan. In een podcast van The River Cafe (een van Davids favoriete restaurants) verklapte David namelijk dat Victoria al 25 jaar lang hetzelfde eet.
Hij vertelde dat hij emotioneel kan worden van goed eten en goede wijnen. Als hij iets smakelijks eet wil hij het liefste dat iedereen het proeft.

Dit eet Victoria Beckham élke dag

Toch zit er een droevige kant aan dit verhaal van de ex-profvoetballer. Een tikje geëmotioneerd – en lichtelijk grappend – vertelt hij dat hij “helaas” is getrouwd met een vrouw die al 25 jaar hetzelfde eet. Ze eet elke dag gegrilde vis met gestoomde groenten. Klinkt heerlijk, voor een keer in de week of maand. Of we dit élke dag zouden willen eten? Zeker niet!

Toch blijkt er één keer zijn geweest dat Victoria mee heeft gegeten van Davids bord, toen ze zwanger was van hun dochter Harper. “Het was een van mijn favoriete avonden ooit”, laat hij erover los in de podcast. Wil jij óók eten als een Beckham, maar ga je liever voor de gezelligere variant, dan is deze ratatouille van Brooklyn onze ultieme aanrader:

3 eetgewoontes die jouw mentale gezondheid in de war kunnen brengen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.