Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 23 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

‘Siren Eyes’ gaan viral op TikTok: met deze make-uptechniek verleid jij iedereen om je heen

Een eeuwenoud trucje: het verleiden van je potentiële liefdespartner door het dragen sensuele make-up. Natuurlijk moet je lover ook van je houden zónder, maar een beetje versiering helpt best. Al is het alleen maar om je wat zekerder te voelen. De nieuwste make-uptrend (want hallo – 138 M views op TikTok) heet ‘Siren Eyes’ en speelt in op deze sensuele make-up.

Maak ze gek.

Siren Eyes

Een Siren is een mythologisch figuur uit de Griekse oudheid en staat bekend als een halfgodin. Sirenen zijn oorsprongelijk vrouwen met het lichaam van een vogel en het hoofd van een mooie vrouw. Zij verleidden mannen door het maken van erotische geluiden en zang. Nu is dit niet helemaal wat we met de trend bedoelen – want Sirenen zijn ontzettend verleidelijk en kunnen elke man inpakken met één simpele blik. Nu is er een make-uptechniek bedacht geinspireerd op deze ‘blik’. Meerdere celebs zijn fan – denk aan Bella Hadid, Megan Fox en Alexa Demie.

Door het maken van Siren Eyes trigger je (hopelijk) gedachtes van lust en plezier bij een eventuele partner en zorg je ervoor dat je er extra verleidelijk uit ziet. Klinkt goed toch? Mocht je een keertje willen uitpakken in the bedroom is dit the way to go.

Het idee achter deze techniek is dat je je ogen sprekender en langer maakt. Ook worden je ogen optisch gelift en dit zorgt voor een ondeugend tintje, waardoor je zekerheid uitstraalt en dat vinden veel mensen sexy.

TikTokker Danielle Macran doet het voor:

@daniellemarcan you asked, i receive &lt3 #sireneyes #makeup #beauty #smokey ♬ original sound – DANIELLE

Ook TikTokker Steph laat zien hoe het moet:

@stxph.h

🚨SIREN EYES TUTORIAL🚨step by step breakdown on how to achieve the viral #sireneye trend! 🥵 hottest eye look evaaa #sireneyestrend #sireneyestutorial #makeuptutorials

♬ original sound – stephhui

Oelala! Dit is wat je sterrenbeeld zegt over hoe sexy jij bent

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.