Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Fashion 8 jun 2021
Leestijd: 6 minuten

Draag je liever felle kleuren of aardetinten? Dit zegt je sterrenbeeld over jouw kledingstijl

Van je liefdesleven tot emoties: je horoscoop vertelt heel veel over hoe jij bent als persoon en hoe je bepaalde situaties aanpakt. Zo schreven we eerder al over welke haarkleur het beste past bij jouw sterrenbeeld maar ook welke modetrend het beste bij jouw zonneteken past. Ook kan het al veel vertellen over je kledingstijl.

Laat de sterren spreken over jouw huidige kledingstijl.

Dit vertelt jouw sterrenbeeld over jouw kledingstijl

Dat je sterrenbeeld veel over je vertelt, moge duidelijk zijn. Iedere keer als we een horoscoop over ons zonneteken lezen of ons verdiepen in onze karaktertrekken, zien we telkens een stuk herkenning. En dit is ook niet zo gek: ondanks dat je zonneteken lang niet alles over je vertelt, zegt het wel heel veel. Zo vertelt het veel over je ‘ego’ en hoe je wilt zijn.

Ook vertelt het veel over bepaalde keuzes die je maakt of zou maken. Je kledingstijl speelt hierin een grote rol; het is tenslotte één van de manieren waarop we ons uiten. Dit vertelt je sterrenbeeld over je kledingstijl.

1. Ram

Rammen zijn allesbehalve bang om zich opvallend en felgekleurd te kleden. Om aan de buitenwereld te laten zien hoe vurig en krachtig hun karakter is, zullen ze er alles aan doen om zich ook zo te kleden. Denk aan items als blazers, zwarte boots, een flared broek en een lange trenchcoat. Haal je dosis inspiratie van onze favoriete Ram, Kourtney Kardashian.

2. Stier

Er zijn maar enkele Stieren die echt felgekleurde items dragen en zich out of the box kleden. Stieren houden het liever low-key, zodat ze zich meer kunnen focussen op de details. Dit sterrenbeeld heeft ondanks dat ze zich vaak in simpele kleuren kleden, toch een unieke kledingstijl. Dit komt door de focus die ze leggen op de accessoires.

Je zult dan ook vaak een Stier zien in aardetinten met gekleurde statement accessoires, zoals oorbellen en ringen. Kleuren als bordeauxrood, bruin en beige staat een Stier erg goed. Stier Gigi Hadid geeft je inspiratie.

3. Tweeling

In tegenstelling tot een Stier is een Tweeling juist een sterrenbeeld dat zich uit in kleding. Het nieuwsgierige sterrenbeeld staat altijd open voor verandering en een uitdaging. In een kledingwinkel zullen ze dan ook altijd gaan voor een item dat niet erg voordehandliggend is. Denk hierbij aan felle kleuren, unieke items en statement sieraden. Een recht uitgesneden item staat hun perfect. Kijk bijvoorbeeld bij Emily Ratajkowski.

4. Kreeft

Dat Kreeften een gevoel hebben voor fashion, moge duidelijk zijn. Kreeften als Selena Gomez, Ariana Grande en Lindsay Lohan stelen de show als het gaat om outfits. Het sterrenbeeld houdt er zeker van om zich zo af en toe eens op te doffen, maar is ook regelmatig te vinden in (stijlvolle) loungewear. Khloe Kardashian is de spirit animal van de Kreeften, en is vaak te zien op Instagram in stijlvolle maar comfortabele loungewear.

5. Leeuw

Leeuwen zijn er allesbehalve vies van om hun outfits en kledingstijl een glamoureuze en stijlvolle twist te geven. Zo zien we Leeuwen als Kylie Jenner, Dua Lipa, Jennifer Lopez en Meghan Markle regelmatig verschijnen in de tofste outfits. Dit zijn vaak ook dé bronnen waar inspiratie vandaan gehaald kan worden. Pak je grootste zonnebril en meest furry jas maar uit de kast, Leeuw, want dit is jouw manier om te shinen.

6. Maagd

Patronen en kleuren zijn jouw ding, Maagd. Je houdt ervan om je te uiten in je kledingstijl, en doet dit het liefst met blazers en pantalons. Het sterrenbeeld Maagd heeft een unieke kledingstijl, wat deels komt omdat ze altijd voorlopen op de modetrends. Zendaya bewijst maar weer hoe goed een uniek patroon staat.

7. Weegschaal

De kledingstijl van een Weegschaal is voornamelijk low-key: niet teveel en te uitgebreid. Ze lopen mee met de trends, maar verder dan dat gaat het niet. De kledingstijl van dit sterrenbeeld draait vooral om het dragen van dezelfde kleuren, maar dan in verschillende tinten. Denk aan verschillende tinten bruin of blauw. Weegschaal Kim Kardashian laat zien hoe stijlvol en uniek een simpele outfit kan zijn.

8. Schorpioen

Schorpioenen staan erom bekend dat ze erg mysterieus zijn. Dit uiten ze uiteraard ook regelmatig in hun kledingstijl. Je zult weinig Schorpioenen tegenkomen die zich uiten in felle kleuren en unieke items, want dit is gewoon niet wat een Schorpioen fijn vindt. De favoriete items van dit sterrenbeeld zijn vaak bruin, donkerblauw of zwart. Kendall Jenner weet maar al te goed hoe ze de donkere kleuren het beste kunt combineren. Waist snatched.

9. Boogschutter

Boogschutters dragen voornamelijk losse items, die niet vaak echt een vaste stijl of trend uitstralen. Een Boogschutter kun je moeilijk vertellen wat ze dragen, want vaak zijn het verschillende stijlen door elkaar, zoals bohemian of vintage items. Ze dragen voornamelijk wat ze willen dragen, wat helemaal oké is.

10. Steenbok

Het sterrenbeeld Steenbok wilt er succesvol en ambitieus uitzien, en hoe laat je dit nu beter zien dan in je kledingstijl? Steenbokken hebben een stijlvolle maar strakke kledingstijl die vaak bestaat uit wijde broeken en hakken. Nina Dobrev geeft de Steenbokken een dosis inspiratie met haar stijlvolle blauwe outfit. Wij zijn fan.

11. Waterman

Het hebben van een eigen kledingstijl is erg belangrijk voor een Waterman. Ze willen zich namelijk allesbehalve gevangen voelen en zijn zeker geen trendopvolgers. In tegendeel: ze gaan juist de compleet andere kant op. De Watermannen houden ervan om oude trends weer nieuw te maken en een eigen stijl te ontwikkelen. Dit doen ze vaak ook door unieke items te dragen, die vaak ook veel kleur bevatten.

12. Vissen

Dit sterrenbeeld is allesbehalve bang om eens uit de comfortzone te stappen en eens iets nieuws te proberen. Vissen zijn zichzelf constant aan het ontwikkelen en dat is ook geregeld terug te zien in hun kledingstijl. Dit betekent dan ook dat je in de stijl van een Vis veel felle kleuren en unieke items ziet. We nemen Vis Rihanna als voorbeeld: haar beachy outfits met felle kleuren zijn dé inspiratiebron voor dit sterrenbeeld.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.