Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 5 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Taylor Swift schreef geschiedenis tijdens de Grammy’s, maar ontvangt vooral kritiek over het negeren van Céline Dion

Gisterenavond was het Grammy-avond. Taylor Swift viel flink in de prijzen met haar album Midnight. Toch hebben mensen het vooral over het moment dat ze de prijs in ontvangst nam.

Niemand minder dan Céline Dion reikte haar de award aan. Daar had Taylor, in alle hectiek van het moment, alleen even geen oog voor.

Taylor Swift negeert Céline Dion bij de Grammy’s

Taylor Swift mocht gisterenavond de Grammy voor ‘album van het jaar’ in ontvangst nemen. Céline Dion stond op het podium klaar om ‘m aan Taylor te geven. Maar van een momentje was geen sprake, Taylor pakte de Grammy namelijk uit de handen van Céline zonder haar eventjes aan te kijken. En zoals verwacht, vielen veel Grammy-kijkers over dit moment. Threads en X staan vol met opmerkingen over dit ietwat onhandige moment.

“Taylor Swift fully ignoring Celine Dion like the disrespect even Celine was like… que?” schreef iemand op X. “Taylor Swift will never EVER live down ignoring Céline Dion at the Grammys” schreef iemand anders.

We geven toe, dit was niet Taylors finest hour. Toch is zo’n moment ook ontzettend chaotisch en spelen de emoties waarschijnlijk een grote rol. Van compleet negeren is geen sprake, want Taylor en Céline zijn later op de avond nog samen op de foto gegaan.

Céline Dion heeft jaren uit de schijnwerpers geleefd, omdat ze lijdt aan het stiff-person-syndroom. Toch kwam ze voor de uitreiking van de Grammy’s weer eens het podium op onder begeleiding van haar zoon René-Charles. Een bijzonder moment.

Taylor Swift Céline Dion Grammy's
GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Taylor Swift schrijft geschiedenis

Gisteravond verbrak Taylor Swift een record. Ze won haar vierde Grammy voor ‘album van het jaar’, dit keer met haar album Midnight uit 2022. En daarmee is ze de enige artiest die er vier op haar naam heeft staan. Er is dus geschiedenis geschreven.

Tijdens haar speech kondigde Taylor ook meteen een nieuw album aan. Haar nieuwe meesterwerk heet The Tortured Poets Department en zal op 19 april verschijnen. Aan stilzitten doet ze niet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.