Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 15 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze nieuwe mascara van Maybelline gaat compleet viraal op TikTok

Make-up is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de beautywereld. Het zorgt er niet alleen voor dat je er elke ochtend fris en fruitig bijzit, maar kan ook nog eens voor een dosis zelfvertrouwen zorgen. Niet zo gek dus dat het over heel de wereld wordt gebruikt. Toch moet je tussen alle make-up producten net de items tegenkomen die goed voor jou werken, maar TikTok maakt deze zoektocht een stuk gemakkelijker.

De nieuwe mascara van Maybelline gaat compleet viraal op TikTok.

TikTok

Van make-up tips tot de lekkerste recepten: TikTok is hét platform waar alles te vinden is. Met meer dan 1 miljard actieve gebruikers zit er voor iedereen wat bij en dat is precies wat TikTok zo leuk maakt. Zo weten we door TikTok hoe we de perfecte mermaid waves zonder hitte maken en heeft een TikTok-hack ons geleerd hoe we met lipliner een smokey eye creëren.

Dit is niet het enige geweldige aan TikTok. TikTok-gebruikers van over de hele wereld vertellen namelijk ook regelmatig wat hun favoriete make-up producten zijn. Volgens TikTok is de REFY Gloss Highlighter de beste highlighter ooit en make-up liefhebbers zijn ook razend enthousiast over de nieuwe Beautiful Skin Foundation van Charlotte Tilbury. Nu gaat er opnieuw een make-up product compleet viraal op TikTok en dit keer is het een mascara van Maybelline.

Door deze TikTok-hack blijft de geur van je parfum veel langer hangen

De Colossal Curl Bounce Mascara

Iedereen heeft wel eens gehoord van Maybelline. Het is waarschijnlijk een van de make-up merken waar jij je eerste producten van hebt gekocht. De producten van Maybelline zijn namelijk niet alleen fijn in gebruik, maar zijn ook te koop voor een leuke prijs. Wij zijn dan ook ontzettend enthousiast om te zien dat een van hun nieuwste mascara’s – de Colossal Curl Bounce Mascara van € 12,75 – compleet viraal gaat op TikTok.

Millane – @millanef – laat in haar TikTok-video precies zien hoe je de mascara het beste kan gebruiken. Zo laat ze zien dat ze bij deze mascara geen gebruik hoeft te maken van een wimperkruller en wij zijn serieus onder de indruk van het resultaat. Na het aanbrengen van verschillende lagen is er een duidelijk verschil te zien en heeft ze lange zwarte wimpers. Wij zijn obsessed!

@millanef

{anzeige} the hype is worth it! I def approve the new ‘colossal curl bounce’ mascara!! #colossalcurlbounce #maybelline @maybelline_de

♬ COLOSSAL CURL BOUNCE – maybelline_de

1. Maybelline Colossal Curl Bounce Mascara – € 12,75

Maybelline New York - Colossal Curl Bounce Mascara TikTok
ASOS NL

Ariana Grande deelt een make-up tutorial en fans zeggen allemaal hetzelfde

Reacties

De volgers van Millane zijn ook flink onder de indruk en laten dit weten in de reacties. Zo schrijft een volger: “GUYS I BOUGHT IT, and I’m being honest… it’s one of the best mascaras i own I’m not even joking!” Andere volgers schrijven: “I need this lmao”, “Yess literally the best mascara” en “I got it today and i loveee it.”

Selena Gomez draagt de perfecte wintermake-uplook en deelt een foto op Instagram

TikTok lijkt de mascara geweldig te vinden. Heb jij hem al uitgeprobeerd?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.