Britta van Aggele
Britta van Aggele Food 5 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Met deze TikTok-recepten maak je met 3 ingrediënten heerlijke cheesecake bites

Iedereen heeft wel eens zin in een lekkere snack. Aangezien er zoveel verschillende lekkere snacks bestaan is het moeilijk om er één te kiezen. Daarom delen wij onze favoriet met jou. Deze heerlijke cheesecake bites zijn namelijk super makkelijk te maken en je hebt maar 3 ingrediënten nodig.

Yummy!!

#foodTikTok

Zoals je waarschijnlijk al weet is TikTok tegenwoordig the place to be. Op het platform vind je al de nieuwste modetrends en beautyhacks. Zo weten we precies hoe we zelf sproetjes kunnen creëren en weten we welke modekleuren we dit seizoen gaan zien.

Daarnaast is er op TikTok een speciale plek voor alle foodies onder ons. Op deze plek zijn de meest heerlijke recepten te vinden. Zo waren we compleet obsessed met custardtoast en waren gebruikers massaal hun ei aan het raspen op avocado toast. Op dit moment gaat er een nieuw recept compleet viraal op TikTok en dat is die van cheesecake bites.

Iedereen is compleet geobsedeerd door dit virale Oreo-sushi TikTok-recept

Cheesecake bites

Op het TikTok account van Equalution – @equalution – staat het heerlijke recept waarover wij het hebben. In hun video laten ze precies zien hoe je de cheesecake bites zelf kunt maken. Voor dit recept heb je maar drie ingrediënten nodig, maar er zijn wel verschillende varianten te maken.

Zo laten zij in hun TikTok-video zien dat ze cheesecake bites maken met Oreo’s, Kinder Bueno’s en Lotus speculoos koekjes. Prak deze koekjes fijn en doe ze in schaaltjes. Mix dit vervolgens met een flinke schep light roomkaas en mix dit goed. Rol uit deze mix vervolgens verschillende bolletjes en laat deze voor 5 minuten in de vriezer staan. Als ze goed koud zijn kunnen ze uit de vriezer en mag je ze versieren hoe je wilt. Dit kan, zoals Equalution laat zien, met bruine en witte chocolade en kruimels.

@equalution

DELICIOUS MINI CHEESECAKE BALLS 🌰 #foryou #fyp #foryoupage #recipe #yum #caloriedeficit #like #health #caloriecounting

♬ original sound – Equalution

Reacties

Dit recept lijkt bij volgers van Equalution ook erg in de smaak te vallen. Zo schrijft een volger: “Holy moly I need these.” Andere volgers schrijven: “Wow”, “omg omg omg”, “Biscoff 😳” en “I need this in my life.”

Ook leuk om te maken voor je moeder als Moederdag cadeau.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.