Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 22 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Travis Kelce kocht voor $16K aan Valentijncadeaus: dit kreeg Taylor Swift allemaal

Travis Kelce maakt van zijn liefde voor Taylor Swift geen geheim. Valentijnsdag was daarom voor hem de dag om zijn Taylor in de watten te leggen – en dat heeft ‘ie gedaan ook. Hij spendeerde naar verluidt $16.000 aan cadeaus. Dit is wat hij allemaal voor haar kocht.

Het was een dag vol rozen voor Taylor.

Dit kreeg Taylor Swift op Valentijnsdag

De Kansas City Chiefs speler spaarde kosten noch moeite voor zijn eerste Valentijnsdag met de Taylor Swift en overlaadde haar naar verluidt met geschenken ter waarde van bijna $16.000, waaronder alleen al voor meer dan $7.000 aan rozen.

Een bron deelde met The Sun dat Kelce om te beginnen bij Venus et Fleur (de favoriete bloemist van de Kardashians en Paris Hilton) een Round Grandiose arrangement ($ 2.199) had gekocht, met 255 van de kenmerkende lang houdbare Eternity rozen van het bedrijf in een op Parijs geïnspireerde hoedendoos.

Toen hij klaar was met het geven van de bloemen, ging hij over op de échte cadeaus. En dat waren niet de minste. Zo kreeg Taylor een zwartleren Dior D-Dream baret ($1.050), een smaragdgroene Bottega Veneta Medium Andiamo tas ($5.100), een breedgerande strooien Celine Triomphe hoed ($1.100) en een Hermès Chevaux Dechaines sjaal ($1.300).

Travis en Taylor gaan samen de wereld over

Travis Kelce vloog onlangs naar Australië om zijn geliefde te vergezellen op tournee, waar ze zich voorbereidt om vanaf vrijdag vier shows in Sydney te spelen. De bron vertelde aan The Sun dat Travis met zijn cadeaus en zijn inzet wilde laten zien hoe toegewijd hij is. ”Kelce wanted to show her how much he cares about her and the upcoming months to come as they will travel together all over the world” aldus de bron.

De geruchten gaan dat Travis Kelce deze zomer een huwelijksaanzoek wil doen. En als dit de cadeaus zijn voor Valentijnsdag, dan zijn wij héél benieuwd naar de ring die hij gaat uitzoeken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.