Emma Toussain
Emma Toussain Events 22 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Weekendtips: Red Bull Stalen Ros, Woodstock Closing Party en meer

Dit weekend is het één na laatste weekend van september, de herfst komt nu wel heel akelig dichtbij. Om alles uit deze twee heerlijke vrije dagen te halen, zetten wij de beste tips voor je op een rij.

Red Bull Stalen Ros in Den Haag

Red Bull gaat Den Haag onveilig maken met Red Bull Stalen Ros, een kleurrijk en creatief evenement waar veertig duo’s – waaronder 18 bekende content creators – op zelfontworpen fietsen over een uitdagend parcours vol oud-Hollandse obstakels racen! Ken je Ter Land, Ter Zee en In de Lucht nog? Nou, beetje zoiets. Het lot van de deelnemers ligt in de handen van de vier gerenommeerde juryleden. Den Haag’s muzikale trots en Goldband zanger Karel Gerlach, rapper Qucee, Influencer Sophie Milzink en mountainbike-legende Fabio Wibmer zijn aangekondigd als jury.


Datum: Zaterdag 23 september
Tijd: 11:30 – 16:30 uur
Locatie: Prinsessegracht, Den Haag
Toegang is volledig gratis

Woodstock Closing party

Héél erg uitverkocht, maar we houden hoop.. door het (helaas) niet heel erg lekkere weer gaan we er maar vanuit dat mensen toch nog tickets gaan verkopen. Het feest sluit een mooi seizoen af en dat doen ze op 24 september door terug te gaan naar de roots. De strandclub Woodstock’69 is opgericht in het jaar 1994, dus het feest zal ook volledig in 90’s thema zijn.

Datum: zondag 24 september
Tijd: 17:00 – 23:00
Locatie: Woodstock Bloemendaal aan zee
Tickets: uitverkocht maar hou ‘t in de gaten!

BruiLoft

Op vrijdag 22 september, van 21:00 tot 03:00, wordt de A’DAM Toren in Amsterdam omgetoverd tot een BruiLoftsparadijs waar sprookjes uitkomen en huwelijken worden gesloten, zelfs als het maar voor één nacht is! The Loft en A’DAM&Co zullen het toneel zijn van een onvergetelijke avond vol liefde. Ben je nog niet getrouwd? Geen probleem! Al getrouwd? Geen probleem! De BruiLoft is er voor iedereen die zin heeft in een epische bruiloft en dan vooral in het feest.

Datum: vrijdag 22 september
Tijd: 21:00 – 03:00
Locatie: A’DAM Toren
Tickets: nog verkrijgbaar

Sephora komt niet naar Den Haag, maar zo reis jij voor nog geen 100 euro naar Parijs

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.