Emma Toussain
Emma Toussain Solliciteren 30 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Wij zoeken enthousiaste stagiaires vanaf september

Vanaf september 2024 begint het nieuwe stageseizoen en jij kunt deze periode leren bij ons op de redactie. Hoe leuk is dat?

We zoeken een redactiestagiair(e) én een social media-stagiair(e). Wat voor jou?

Over NSMBL

NSMBL is een online magazine voor iedereen die alles uit het leven wil halen. Of het nou gaat om je liefdesleven, de laatste modetrends, je uiterlijk, je carrière, tips over je financiën of alles over de laatste beautytrends: NSMBL heeft het allemaal. We vertellen je verhalen, geven je concrete tips en bieden je eindeloze inspiratie. Inspiratie om de allerbeste en mooiste versie van jezelf te zijn en je door de struggle van het onvoorspelbare leven heen te worstelen.

Zien wat wij zoal doen op de redactie? Check TikTok!

@nsmblmagazine

Kom gezellig een dag bij ons op de redactie! #dagvlog #nsmbl #redactie #mediahuis #amsterdam #dayinthelife #comewithme #digitalmagazine #platform #voorjou @juliabartelink @emmatoussain @Josephine @Dee Dee van Etten @Karlijn van Spankeren

♬ original sound – NSMBL.nl

Wat ga je doen als redactiestagiaire?

Als redactiestagiaire bedenk en schrijf je artikelen voor de website. Je bent op de hoogte van de laatste trends op gebied van mode en beauty, weet wat er speelt binnen de doelgroep en bent die persoon die altijd als eerste op de hoogte is van juicy celebrity-nieuwtjes en andere relevante gebeurtenissen. Je doet onderzoek naar verhalen en je weet bijzondere invalshoeken te vinden. Je leert veel, krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en input wordt zeer gewaardeerd.

Jouw werkzaamheden

 • Het bedenken van onderwerpen en invalshoeken
 • Trends spotten en het nieuws als eerste brengen
 • Artikelen schrijven voor NSMBL.nl
 • Focus op SEO
 • Ideeën pitchen en vergaderen
 • Je eigen leerdoelen uitwerken (leren interviewen, eigen rubriek opzetten)

Solliciteren naar de functie van redactiestagiaire doe je hier.

Wat ga je doen als social media stagiaire?

Als social media stagiaire ben je medeverantwoordelijk voor de social media-kanalen van NSMBL. Je bent op de hoogte van de laatste trends op gebied van mode en beauty, weet wat er speelt binnen de doelgroep en bent die persoon die altijd als eerste op de hoogte is van juicy celebrity-nieuwtjes en ander nieuws en je weet hoe je dit kan vertalen naar pakkende content op een passende manier. Je leert veel, krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en input wordt zeer gewaardeerd.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Artikelen doorvertalen naar pakkende social content
 • Trends spotten en het nieuws als eerste brengen;
 • Interactieve content bedenken voor op Instagram
 • Passende TikTok-formats bedenken en uitvoeren
 • Het ontwerpen van toffe templates en social posts in de huisstijl van NSMBL.Content maken rondom podcast ‘De GroepsApp’: snippets, behind the scènes etc.

Solliciteren naar de functie van social media stagiaire doe je hier.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.