Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 5 mei 2021
Leestijd: 1 minuut

Wilde en bushy wenkbrauwen zijn dé wenkbrauwtrend voor aankomende zomer

Waar we vroeger al schrokken van een groeiend haartje onder onze wenkbrauwen en deze er ASAP uit wilden trekken, zijn die extra haartjes nu iets wat we liever laten staan. Natuurlijke en wilde wenkbrauwen zijn namelijk helemaal hot aankomend zomerseizoen.

Wij vertellen je waarom.

Wilde en bushy wenkbrauwen

De beautytrends voor aankomend zomerseizoen zijn ontzettend breed: zo zien we verschillende manieren om de huid glanzend te houden voorbijkomen maar gaan we ook haarstijlen van voorafgaande jaren zien. Ook de wenkbrauwen zijn erg populair, en dan vooral volle, fluffy en natuurlijke wenkbrauwen.

De volle wenkbrauwen (die je wellicht al van jezelf hebt) gaan we veel zien aankomend zomerseizoen. Het is namelijk perfect te combineren met een minimalistische ooglook en brengt alles in balans. De messy look heeft iets spontaans en subtiels: het imperfectionisme is juíst wat de wenkbrauwen zo mooi maakt.

Zo creëer je de fluffy wenkbrauwen

Je maakt je wenkbrauwen al een stuk voller door ze met een fijne gel of wax naar boven te kammen. De wenkbrauwhaartjes die naar boven staan zorgen voor een wilde look en dat is alles wat we willen. Heb je niet zulke wilde en volle wenkbrauwen van jezelf? No worries, je leest hier hoe je zelf de fluffy wenkbrauwen creëert.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.