Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 4 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Zendaya heeft honingblonde krullen en het is alles wat je vandaag wil zien

Of het nou voor een film is of in hun dagelijks leven: celebrities ruilen hun looks geregeld in voor wat nieuws. Zo ook Zendaya, want we hebben de actrice de laatste tijd met ontzettend veel verschillende stijlen gespot. Nu heeft ze haar kastanjebruine haar ingeruild voor honingblonde krullen en wij zijn obsessed.

Het staat haar geweldig!

Zendaya

Het lijkt erop dat Zendaya het tegenwoordig drukker heeft dan ooit. Ze schitterde dit jaar namelijk niet alleen als Michelle Jones in Spider-Man: No Way Home, maar was ook te zien als Rue in het tweede seizoen van de HBO MAX-serie Euphoria. Alleen al voor deze twee projecten nam Zendaya hele verschillende stijlen op zich.

Toch zien we in het echte leven dat Zendaya ook vaak van stijl wisselt. Zo zagen we de 25-jarige actrice met kastanjebruin haar op Instagram en rockte ze ultralange XXL mermaid waves in een campagne voor Valentino. Nu is het opnieuw zover, want de Euphoria-actrice is gespot met honingblonde krullen en fans – inclusief wij – zijn helemaal obsessed met haar nieuwe coupe.

Gigi en Bella Hadid rocken gebleekte wenkbrauwen tijdens de Versace show

Honingblond haar

Eén dag nadat de seizoensfinale van de HBO-serie Euphoria werd uitgezonden, ging de actrice naar haar Instagram-account om haar nieuwste haartransformatie te onthullen. In een superkorte selfievideo – die op 28 februari op Instagram-stories werd geplaatst – laat Zendaya haar krullen in een nieuwe honingblonde tint zien en wij zijn fan.

Instagram / @ZENDAYA

Hoewel de 25-jarige actrice vooral fan lijkt te zijn van de brunette-look, moeten we zeggen dat deze blonde tint haar ook geweldig staat. Daar zijn fans het helemaal mee eens want Twitter gaat compleet los over haar nieuwe coupe. Zo schrijft een fan: “zendaya’s skin and hair are so flawless!” Andere fans schrijven: “zendaya with curly hair…. that’s it that’s the tweet” en “ZENDAYA HAIR SLAY”

De ‘mixie’ is hét cool-girl kapsel die we deze lente overal gaan zien

Wat vind jij van de honingblonde krullen van Zendaya?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.