Anne Smits
Anne Smits Celebrity 6 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Bye Matty Healy: Taylor Swift is weer vrijgezel

Begin april kwam het nieuws naar buiten dat Taylor Swift een punt achter haar 7-jarige relatie met Joe Alwyn had gezet. Een maand later ontstonden de geruchten dat de 33-jarige zangeres aan het daten zou zijn met de leadzanger van de poprockband The 1975, Matty Healy (34). Maar aan dit liefdesavontuur is nu toch een einde gekomen.

Het is tijd voor een nieuwe era..

Taylor Swift en Matty Healy zijn na een maand daten niet meer bij elkaar

Dat de twee uit elkaar zijn, komt nogal als een verrassing. Zo leken Taylor en Matty het erg leuk met elkaar te hebben. De twee kropen dicht tegen elkaar aan op de achterbank na Taylor’s concert in Nashville. Gisteren schreven we nog dat Matty tijdens zijn eigen show een kus gaf aan een mannelijke beveiliger. Zou dit het begin van het einde zijn geweest?

Wat is er aan de hand?

Volgens een bron van TMZ zou Taylor weer terug op de markt zijn. Wat de reden van de break-up is, is vooralsnog onbekend. Taylor en Matty zijn de laatste maand regelmatig samen gespot. Zo woonde Matty een aantal concerten van The Eras Tour bij en zijn ze ook in New York gespot tijdens een dubbeldate. Helaas mocht de hoeveelheid quality time niet baten en zijn de twee nu tóch uit elkaar.

Taylor en Fernando Alonso

Mocht je deze geruchten gemist hebben, Taylor zou nog heel even hebben gedatet met de F1-coureur Fernando Alonso. Om deze geruchten uit de wereld te helpen, plaatste de 41-jarige Aston Martin-coureur een video op TikTok waarin hij op zijn telefoon aan het scrollen is en vervolgens een knipoog in de camera geeft. En dit alles op Taylor Swift’s nummer, Karma. De caption maakt het nog ironischer. Met ‘Race week era😉 verwijst de coureur natuurlijk naar de naam van Taylor’s tour: The Eras Tour. De TikTok is inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken.

@fernandoalonso

Race week era😉 #F1 #F1TikTok #Formula1

♬ karma sped up – ✨️j

 

TikTok brandt los over nieuwe vriendin van F1-coureur Charles Leclerc

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.