Aartie Narain
Aartie Narain Reizen 14 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Zin in een citytrip? Voor minder dan 50 euro pak jij de trein naar Kopenhagen

De kans is groot dat jij al een héérlijke zomervakantie geboekt hebt of zelfs al bent geweest. Maar wat nu? Wachten tot de zomer voorbij is? No way! Je kunt natuurlijk een toffe citytrip boeken – want overal in Europa is het lekker weer op het moment. Wij hebben een hele fijne tip voor je, want je kan nu heel goedkoop naar Kopenhagen reizen.

De stad is door Lonely Planet zelfs uitgeroepen tot één van de leukste steden om te bezoeken.

Op citytrip naar Kopenhagen met de trein

Waarom moet jij dan naar Kopenhagen? De stad heeft een pretpark, een gezellige en hele kleurrijke haven, veel winkeltjes, een botanische tuin, heerlijke restaurants en we kunnen wel uren doorgaan. En het is nu ook nog eens heel erg makkelijk (en goedkoop!) om daar te komen. Hoe?! Nou, met de trein! Vanaf Amsterdam pak jij de ICE International en/of Intercity Berlijn en reis je via Hamburg naar Kopenhagen. Je doet er wel een tijdje over, namelijk 10.33 uur. Vliegen is dan qua tijd wel prettiger, maar hadden we al gezegd dat je voor een enkeltje 38 euro neerlegt? Kijk – dat is nog eens lekker.

Kopenhagen is ook nog eens een hele goede fietsstad. Niet alleen de Nederlanders weten hoe ze fietspaden bouwen, die Denen kunnen er ook wat van. Zo kun je de stad ook ontdekken terwijl je rondfietst. Ideaal, toch?

Celebrate

Je bent niet de enige die nu vakantie viert. Ook BN’ers – denk aan Geraldine Kemper en Yolanthe Cabau – en Nederlandse topsporters moeten hun rust pakken. Zo ook Max Verstappen, die samen me zijn familie en vriendin Kelly Piquet geniet van wat vrije tijd in het zuiden van Frankrijk. Zonnetje, lekker eten, feestje.. altijd goed. Er worden dan ook volop vakantiekiekjes gedeeld op de social media-kanalen van Max en zijn familie. Ziet er goed uit – enjoy guys!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.