Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 14 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze eyeliner-hack tilt je make-uplook onmiddellijk naar een hoger niveau

Eyeliner is weer helemaal hot and happening. Dit zagen we ook al in 2021, maar in 2022 gaat de make-uptrend nergens heen. Eyeliner is zelfs zo populair dat social media vol staat met de meest prachtige creaties. Nu gaat er op TikTok een eyeliner-hack viraal die laat zien hoe je op een eenvoudige manier je make-uplook onmiddellijk naar een hoger niveau tilt.

Super eenvoudig, maar een prachtig resultaat.

Eyelinertrends

Instagram en TikTok zijn de plekken waar je de nieuwste trends op het gebied van mode en beauty kunt vinden. Zo weten we precies wat de modekleuren voor deze lente en zomer zijn en weten we hoe we met een haarproduct zelf sproetjes kunnen creëren. Toch blijft een van de grootste trends van dit moment eyeliner en onze feed staat vol met de meest creatieve creaties.

Hoewel deze eyelinertrend – negative space liner, black Swan-eyeliner en puppy eyeliner – er allemaal prachtig uitzien, zijn ze vaak wel lastig te creëren. Gelukkig gaat er op dit moment een eyeliner-hack viraal op TikTok die precies laat zien hoe je op een eenvoudige manier je make-uplook naar een hoger niveau tilt.

De make-up artist van Hailey Bieber en Kendall Jenner deelt een geniale eyelinerhack

Eyeliner-hack

De 21-jarige make-upartiest Kevin Kodra – @kevikodra – uit Canada demonstreert in zijn video hoe je de eyeliner-hack gebruikt. In zijn video demonstreert Kevin hoe hij op de onderranden van zijn ogen een bruine eyeliner aanbrengt en deze doortrekt naar zijn binnenste ooghoek.

Kevin brengt de eyeliner ook heel lichtjes aan bij zijn buitenste ooghoek en omlijnt het vervolgens door in de bovenrand van zijn ooglid. Wij zijn helemaal obsessed met deze eenvoudige, maar sprekende look en daar lijken fans het helemaal mee eens te zijn. Ze reageren namelijk massaal onder de video van Kevin.

@kevikodra

It take 3 seconds 🤭 and it changes EVERYTHING #makeup #makeuphacks #makeupartist #beauty #beautyhacks #eyeliner #fyp

♬ original sound – ✌︎︎

Reacties

De handige eyeliner-hack van Kevin Kodra lijkt flink in de smaak te vallen. Zijn video is namelijk al door meer dan 2.3 miljoen mensen bekeken, heeft meer dan 255 duizend likes en meer dan duizend reacties verzameld. Zo schrijft een volger: “FACT” en andere volgers schrijven: “I do this with black kohl and it makes my eyes soo nice”, “Let me try this because. You look 🔥🔥🔥🔥” en “The foreign girlies been doing this 🥰.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.