Britta van Aggele
Britta van Aggele Fashion 28 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa brengt een grote modetrend uit de 00’s terug met foto op Instagram

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen uren kijken naar hoe celebrities hun kerstdagen hebben gespendeerd. Van wat ze hebben gegeten tot wat ze aanhadden: we hebben dit jaar weer flink kunnen genieten. Zo ook van Dua Lipa, want de zangeres heeft tijdens de feestdagen een grote modetrend uit de jaren 2000 teruggebracht en ze deelt een foto op haar Instagram-account.

Wij zijn obsessed met deze trend.

Dua Lipa

Dua Lipa heeft een druk jaar achter de rug. De zangeres bracht dit jaar niet alleen nieuwe singles uit, maar introduceerde ons ook aan een heleboel nieuwe trends. Zo bracht de zangers eigenhandig de Y2K-trend terug in de mode en liet ze dit jaar zien dat de trend van matching outfits nog lang niet voorbij is.

Hoewel de zangeres ontzettend lekker heeft verdiend dit jaar, bestond haar leven niet alleen uit goed nieuws. We kwamen er namelijk achter dat Dua Lipa en Anwar Hadid na een relatie van twee jaar uit elkaar zijn. Toch laat Dua zien dat niets of niemand haar kan tegenhouden, want de zangeres brengt opnieuw een grote modetrend uit de jaren 2000 terug en deelt hiervan een foto op haar Instagram-account.

Dua Lipa houdt een fotoshoot op de straten van Londen in een ge-wel-dige look

Instagram-foto

Gelukkig neemt de stijl van Dua Lipa nooit een vakantie, want we kunnen niet zonder de inspirerende looks van dit mode-icoon. Daarom zijn we ontzettend blij dat Dua tijdens de feestdagen een behoorlijke throwback naar de jaren 2000 deelde en het is dit keer geen roze vlinderoutfit. De zangeres is namelijk te zien in een prachtige gouden haltertop en wij zijn compleet obsessed.

Dua Lipa plaatste twee dagen geleden een serie foto’s van haar kerstavond, waarop ze poseert met haar vriendin Sarah Lysander. De 26-jarige zangeres combineert de gouden haltertop met bijpassende oorbellen, zilveren glitternagels, een glaasje bubbels en een prachtige gouden oogschaduw. Een ontzettend geslaagde look als je het aan ons vraagt.

Reacties

Wij zijn natuurlijk niet de enigen die compleet obsessed zijn met deze heerlijke look van Dua Lipa. Fans reageren namelijk massaal onder de Instagram-foto van de zangeres. Zo schrijft een fan: “Merry Christmas Dua lipa we love uuuu 🥰🥰💖💖💖🙏🏽✨✨✨” en andere fans reageren: “Golden girl 💛💛💛 eyes look so pretty” en “THE PRETTIEST GIRL EVER ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹”

Wij gaan deze look binnenkort zeker proberen na te maken. Alleen nog even onze favoriete kleding uit de jaren 2000 zoeken in onze kast.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.