Gina Koninkx
Gina Koninkx Huidverzorging 21 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Een HydraFacial: de nieuwste trend op het gebied van high-tech skincare

De trends op het gebied van skincare volgen zich in no time op. Ook op het gebied van high-tech skincare doen zich steeds weer nieuwe ontwikkelingen voor. High-tech skincare maakt over het algemeen gebruik van plantaardige extracten en baseert zich op technieken uit de cosmetische wetenschap. Er gaat een wereld voor je open als je hier meer over leest, en een HydraFacial is momenteel het nieuwste van het nieuwste.

Ook technologieën op het gebied van skincare zorgen ervoor dat experts steeds beter begrijpen hoe we onze huid moeten behandelen.

High-tech skincare: een HydraFacial

Nieuw in high-tech skincare land: de HydraFacial. Say what?! Een HydraFacial is een behandeling die bestaat uit verschillende stappen waarbij gebruik wordt gemaakt van het ‘Vortex-Fusion delivery system’. De behandeling duurt circa 60 minuten en start met het diep reinigen en exfoliëren van de huid. Dit wordt gedaan met het Activ-4-serum en GlySal™, wat dode huidcellen verwijdert en je huid een boost geeft dankzij het aanwezige glycolzuur en salicylzuur.

Na het reinigen en exfoliëren van de huid, wordt het apparaat gebruikt om vuil diep in je poriën en overige dode huidcellen te verwijderen. Dit wordt vacuüm getrokken en de cellen die worden verzameld worden ook nog eens geïnspecteerd om te kijken waar dit vuil vandaan komt en hoe dit het beste bestreden kan worden. Je huid wordt ondertussen gevoed met hydraterende serums.

De laatste stap in het proces

Dan ben je er nog niet helemaal, want de laatste stap is essentieel en wordt ook wel ‘HydraFacial Fuse + Protect’ genoemd. Hierbij wordt de huid diep doordrongen van serums die speciaal voor jouw huid zijn ontwikkeld. Daarbij wordt gebruik gemaakt van serums die hun dienst al hebben bewezen, zoals hyaluronzuur en salicylzuur. Dit heeft allerlei positieve effecten op je huid, precies de effecten die jij nodig hebt.

De kosten? Die variëren een beetje, maar je al een goede (en erkende!) HydraFacial behandeling krijgen vanaf ongeveer 150 euro. Worth it.

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van Beautify.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.