Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Evenementen 29 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

The Martinez Brothers, Chris Stussy en Partiboi69: Rotterdam is nu al een iconisch festival rijker

We kennen Audio Obscura van hun feesten op bijzondere locaties. Denk aan The Loft, het Rijksmuseum en de RAW Factory. Dit jaar gaan ze voor het eerst naar buiten, want ze organiseren op 24 augustus hun eerste festival op een dikke locatie in Rotterdam.

Zoals wij eerder al in ons gesprek met de founders van Audio Obscura merkten, streven ze naar een unieke ervaring met muziek van de beste dj’s. En aan de line-up van het festival te zien, zit het met de muziek wel goed.

Dit zijn de eerste namen van het Audio Obscura festival

Audio Obscura bereidt zich voor op de zomer en onthult vandaag de eerste fase van de line-up voor hun festivaldebuut. Op 24 augustus tovert de evenementenorganisator de iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam voor het eerst om tot een intiem festivalterrein en brengt een mix van internationale artiesten, lokaal talent en festivalgangers samen.

Bezoekers kunnen tijdens het evenement genieten van de cutting-edge sounds en buitengewone performances van The Martinez Brothers, Dixon, Carlita, Chris Stussy, AMÉMÉ, en Partyboi69. Ook Rotterdamse artiesten Benny Rodrigues, Cincity, Moody Mehran en Suze Ijó en talenten DJ Holographic en Lucky Done Gone zullen op 24 augustus de podia betreden.

Nog even over de locatie

Zoals velen weten, is de locatie bij Audio Obscura minstens net zo belangrijk als de line-up. En ook die stelt niet teleur. De Van Nelle Fabriek, UNESCO Werelderfgoed locatie, biedt het perfecte decor voor het allereerste festival van Audio Obscura.

Ook voor de fabriek is het festival een primeur, waar op 24 augustus voor het eerst een festivalterrein met meerdere binnen- en buitenpodia gebouwd zal worden. Hier komen de stages, het geluid en de bezoekers volledig samen met de architectuur van de Van Nelle Fabriek. De mainstage bevindt zich onder de diagonale transportbruggen van de fabriek en vormt het middelpunt van het festival. Op 24 augustus zijn deze bruggen het symbolische hart van Audio Obscura Festival.

De eerste pre-sale tickets van Audio Obscura gaan op morgen, 30 januari in de verkoop. Schrijf je hier in.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.