Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 23 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian deelt haar nieuwste kersttraditie en fans zijn in shock

Als er één familie is die veel van de feestdagen houdt, dan is het wel de Kardashian-Jenner familie. Ze houden van Halloween, maar kerst blijft hun favoriete feestdag. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want kerst is het perfecte moment om met je familie samen te komen. Nu laat Kim Kardashian op Instagram zien dat ze een nieuwe kersttraditie heeft en fans zijn in shock.

Kim is – zoals altijd – weer lekker extra.

Kim Kardashian

Wie de realityster kent, weet dat ze elk jaar tijdens kerst flink uitpakt. Dit jaar kunnen we deze decoraties helaas niet bewonderen in Keeping Up With The Kardashians, maar op social media houdt Kim Kardashian ons ook dagelijks op de hoogte van haar leven. Onlangs heeft ze samen met haar dochter een TikTok-account aangemaakt dus we hopen af en toe iets op te kunnen vangen van het kerstfeest van de Kardashian-Jenners.

Eerder ging Kim al viraal door haar bijzondere kerstbomen en ook de jaarlijkse kerstkaart wordt elk jaar volop besproken. Nu deelt Kim haar nieuwste kersttraditie op haar Instagram Story en fans zijn in shock.

Van deze KUWTK-fragmenten hebben de Kardashian-Jenners het meeste spijt

Traditie wordt besproken op Twitter

Fans gaan massaal naar Twitter om de nieuwste kersttraditie van Kim Kardashian te bespreken. De oprichtster van Skims deelde dit weekend namelijk twee video’s op haar Instagram Story waarin Grammy Award-winnaar Philip Cornish te zien was. In het bijschrift legde ze uit dat ze de muzikant heeft ingehuurd om in december elke ochtend (ja, élke ochtend) feestelijke deuntjes te spelen om haar kinderen wakker te maken.

Ze deelde de twee video’s van Cornish aan de piano samen met het bijschrift: “Good morning! Every morning during the month of December @philthekeys comes to play Christmas music on the piano to wake up the kids.”

Kim Kardashian kersttraditie
Instagram / @Kimkardashian

Fans hebben allemaal dezelfde kritiek op de Christmas Gift Guide van de Kardashian-Jenners

Reacties

Natuurlijk duurde het niet lang voordat fans de privé-concerten op Twitter begonnen te bespreken. Zo schrijft een fan: “Kim Kardashian having a pianist play the piano every morning to wake her and her kids up, is my type of living” en een andere fan schrijft: “Kim Kardashian has hired a Grammy winning pianist to come to her home and greet her children in the morning with the sound of him playing. Every morning.”

Deze kersttradities blijven als volwassene stiekem nét zo leuk als toen je een kind was

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.