Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 2 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Kathy (27): ‘Mijn ex maakte het uit omdat ik wierook aanstak’

Iedere week doet een lezeres bij ons haar verhaal. Dit kan een bekentenis zijn, maar ook een zorg óf een gedachte die zij hebben. Van ongemakkelijke dates tot vriendinnenirritaties, en van geldzorgen tot geheime verlangens. Deze week doet Kathy* (27) haar verhaal.

De een verschilt juist enorm veel van haar partner, de ander lijkt juist op haar partner. Relaties zijn er in alle soorten. Eén ding wat je niet wil, is dat je opeens totaal niet meer elkaars type bent. Het overkwam de 27-jarige Kathy, die door haar ex gedumpt werd omdat ze ‘te zweverig’ was geworden.

‘Mijn ex maakte het uit omdat ik wierook aanstak’

Hi Kathy, kan je vertellen over de break-up?

”Zeker. Nu lach ik er met vriendinnen vaak om, maar eigenlijk was het een hele onnodige break-up. Veel te voorbarig van zijn kant. Maar dat kan ik helaas niet meer terugdraaien. Mijn ex maakte het uit omdat ik wierook aanstak in mijn huis. Geloof je het?

Het had natuurlijk een lange aanloop, maar dat ik een wierook aanstak, liet bij hem iets knappen. Hij stond op en heeft het in een tirade uitgemaakt. Ik dacht dat hij er wel op terug zou komen als hij weer rustig was, maar dat is nooit gebeurd.”

Wat voor opbouw heeft dit gehad denk je?

”Het ging een tijdje niet zo goed met mij, op mentaal gebied. Ik voelde me erg gestrest en onrustig. Dus ging ik op zoek naar manieren om mezelf weer rustig te krijgen. Heel erg unlike me, kwam ik zo ook op meditatie en yoga. Het zijn dingen die ik daarvoor echt afzwoor, maar in wanhopige toestand greep ik alles aan. Daar had mijn ex een mening over. Volgens hem werd ik ‘te zweverig’ en bleef ik niet bij mezelf.

Ik werd alles wat hij onaantrekkelijk vind, zei hij tegen me. Dat ik op gegeven moment wierook aanstak, zal vast de druppel zijn geweest. Misschien was de koek al langer op, maar zag ik dat niet in omdat ik mijn handen vol had aan mezelf. In ieder geval kan ik er nu af en toe om lachen als ik ergens wierook zie staan.”

Wil je ook (anoniem) je verhaal kwijt? Stuur ons een mail via [email protected].

*De echte namen zijn bekend bij de redactie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.