Anne Smits
Anne Smits Celebrity 4 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Jealous, much? Video duikt op waar Kendall Jenner Bad Bunny wegtrekt van EmRata

We zijn nog steeds niet uitgepraat over het Met Gala dat maandag plaatsvond in New York. Zo duiken er een hoop verhalen op over het gala en daarbij vergeten we vooral de afterparty niet. Indien je alle heisa rondom hét modefestijn van het jaar hebben gemist: deze celebrities droegen een kattenoutfit ter ere van de overleden kat van Karl Lagerfeld, A$AP Rocky duwde een vrouw in haar gezicht en North West redde de jurk van haar moeder Kim. Nu duikt er ook een video op van de afterparty waarop Kendall Jenner haar liefje Bad Bunny opvallend weghoudt van Emily Ratajkowski.

Hide your man, EmRata is coming!

Video duikt op waar Kendall Jenner Bad Bunny wegtrekt van Emily Ratajkowksi

Het lijkt erop dat Kendall Jenner en rapper Bad Bunny, wiens echte naam Benito Antonio Martínez Ocasio is, serieus aan het daten zijn. Zo worden ze op elk celebrityfeest samen gespot, waaronder Coachella en ook het Met Gala met de bijbehorende afterparty. Van deze afterparty duikt nu een video op van het stel, waarop Kendall Jenner de aanwezigheid van Emily Ratajkowski niet in dank lijkt af te nemen.

De video

Op de video is te zien dat Kendall Jenner en Bad Bunny met elkaar aan het praten zijn. Op het moment dat Emily Ratajkowski langsloopt, slaat Kendall overduidelijk haar arm om hem heen om een eventuele ontmoeting met Emily te voorkomen. Ook Kendall zal het niet ontgaan zijn wat voor een mannenverslinder EmRata is en probeert Benito te beschermen tegen de Pools-Amerikaanse charmes van Emily. De twee modellen delen al een gemeenschappelijke man. Dat is natuurlijk niemand minder dan Harry Styles.

De reacties

Ook de reacties onder de video gaan los. Zo reageren: “It’s probably so he doesn’t confuse her with her on accident lol”, “Emrata used to have a crush on him. She was vocal about it”, “i would’ve done the same😭.

@sylviahernandeznews

#metgalaafterparty #kendalljenner #badbunny Please tell me she run and grab him when she saw Emrata!!! #fyp

♬ original sound – Sylvia Hernandez

F1-Daniel Ricciardo was aanwezig op het Met Gala en had bijzondere interactie met deze actrice

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.