Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 22 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian en Hailey Bieber doen een boekje open over goedmaak seks en ‘the mile high club’

In de laatste aflevering van ‘Who’s In My Bathroom’ van Hailey Bieber is niemand minder dan Kim Kardashian te gast. En we moeten eerlijk toegeven: het gesprek ging er *spicy* aan toe. De twee iconen doen onder andere een boekje open over goedmaak seks en the mile high club.

Deze kant hebben we nog niet eerder gezien van de dames. Of nouja, Kim deed eerder wel al een boekje open over de dingen waar ze opgewonden van raakt.

Kim Kardashian houdt van goedmaak seks

Als het gesprek op seks komt, geeft Kim al snel aan dat goedmaak seks haar favoriet is. “Makeup sex isn’t that like the best ’cause it’s like you missed each other and you’re passionate and you know you’re making up!” stelt Kim. Ook geeft ze aan dat ze het prefereert boven ‘boze seks’. En dat kunnen wij goed begrijpen.

Met wie Kim de meeste makeup sex heeft gehad, is maar de vraag. Maar daar wijden de dames niet verder over uit.

Hailey Bieber is lid van de mile high club

Hailey Bieber, die in 2018 trouwde met Justin Bieber, moet ook met de billen bloot. Niet letterlijk, maar Kim komt wel met een paar spannende vragen. Zo vraagt ze wat de grootste turn on van Hailey is, waarop het ze ”kissing” antwoordt. “I like a make-out,” stelt het 26-jarige model.

Later in het gesprek vraagt Kim of Hailey lid is van de mile high club, waarop Hailey toegeeft het weleens in het vliegtuig te hebben gedaan. Ze is niet de enige aan tafel, want ook Kim vertelt dat zij in het vliegtuig seks heeft gehad. Hoe kan het ook anders? Met een leven vol privéjet-vluchten hadden wij niet anders van de dames verwacht.

Kim  was enigszins geschokt dat Hailey haar niet dezelfde vraag stelde, waarop Hailey zei dat ze vond dat dat niet nodig was omdat Kim een privévliegtuig heeft. En ja, we can do the math…

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.