Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 25 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Zijn Kim Kardashian en Pete Davidson weer bij elkaar? Fans denken van wel om déze reden

Kim Kardashian vierde afgelopen weekend haar 42e verjaardag en werd (as she should) overspoeld met bloemen. Maar nadat de realityster op Instagram meerdere foto’s van haar verjaardagsboeketten deelde, trok één post in het bijzonder de aandacht. Fans zijn er namelijk van overtuigd dat Kim Kardashian terug is bij Pete Davidson, nadat ze deze ‘aanwijzing’ in haar Instagram-verhaal zagen.

Is het waar of zitten de Instagram detectives dit keer toch echt op het verkeerde spoor?

Fans zijn ervan overtuigd dat Kim Kardashian terug is bij Pete Davidson na het spotten van deze ‘clue’

Kim Kardashian deelde, na haar verjaardag van afgelopen weekend, meerdere foto’s van haar verjaardag boeketten in haar Instagram-verhaal. Maar de story die de aandacht trok van meerdere fans is deze foto (kijk hieronder) waar tussen meerdere boeketten met witte en roze rozen een enkele Diptyque-geurkaars staat. En deze geurkaars is dan ook de grote ‘clue’ van dit hele verhaal.

Instagram: @kimkardashian

Jup, it’s true! Fans denken echt dat de realityster weer terug is bij Pete Davidson door een enkele geurkaars – en de reden is dan ook de specifieke geur van de kaars.

Zoals je misschien wel weet ontmoette de twee elkaar vorig jaar bij de tv-show Saturday Night Live waar Kim zich verklede als Jasmine en Pete in de rol kroop van Aladdin. Het stel kreeg kort hierna een relatie en iedereen weet dat Pete haar “Jasmine” bleef noemen tijdens hun relatie. En laat het nou net zijn dat de kaars “Jasmin” op het label heeft staan.

Fans gaan los

Verschillende fans delen hun theorieën op Reddit en zijn er nu helemaal van overtuigd dat de bloemen en kaars op Kim’s IG Story van Pete waren.

Zo laat een fan van weten dat ze ervan overtuigd is dat het koppel weer terug bij elkaar komt: “I’m telling ya’ll I feel a Kete reunion in my bones. It’s happening. MARK MY WORDS!”  Een andere fan reageerde hierop met: “Girl yesss!! I swear I was wondering just last night if he was gonna send her flowers for her b-day even as just a friend gesture. I said he would!” 

Een derde fan stelde voor dat: “I detect Pete here. I don’t think everything the Kardashians do is calculated, but some of it is. And Kim would never put that random little sad candle in the display unless there was a reason.”

Maar naast de geruchten dat het stel weer bij elkaar is, zijn er ook meerdere fans die denken dat de twee nooit uit elkaar zijn geweest, en hun relatie geheim hielden om verdere drama met Kim’s ex Kanye West te vermijden.

Kim Kardashian spreekt zich uit over de antisemitische Tweets van Kanye en dit is hoe

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.