Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 6 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian onthult intieme details over haar seksleven met Travis Barker

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn hét it-koppel van dit moment. Ze delen niet alleen ontzettend intieme foto’s van hun relatie op Instagram, maar zijn binnenkort ook nog te zien in de realitysterie ‘The Kardashians’. Nu heeft niemand minder dan Kourtney Kardashian een boekje opengedaan over haar seksleven met Travis Barker en het is behoorlijk juicy.

KRAVIS!!!!

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Het is een ontzettend druk jaar geweest voor Kourtney Kardashian en Travis Barker. Ze zijn vorig jaar namelijk niet alleen verloofd, maar waren ook druk bezig met het filmen voor de realityserie ‘The Kardashians’. De nieuwste realityserie van de Kardashians staat namelijk in het teken van de relatie van Kourtney en Travis en wij kunnen niet wachten tot het online komt.

Toch konden we de relatie van Kourtney en Travis het afgelopen jaar ook uitgebreid volgen op Instagram. Het stel plaatste namelijk geregeld een serie intieme foto’s van elkaar. Er kwamen zelfs zulke intieme foto’s van het stel online dat Kim Kardashian en momager Kris Jenner een officiële reactie gaven. Nu is Kourtney nog een stap verder gegaan, want de realityster heeft intieme details over haar seksleven onthuld.

Seksleven

In een nieuw interview met Bustle heeft kourtney niet alleen de “giftige” aard van hun oude realityshow besproken. Ze deelde namelijk ook verschillende details over haar relatie met Travis Barker. De Poosh-oprichter legde uit dat ze onlangs had deelgenomen aan een Ayurvedische lichaamsreiniging en daarvoor moest vasten op Seks. “Oh my God, it was crazy,” vertelt ze.

“But it actually made everything better. Like, if you can’t have caffeine, when you have your first matcha, it’s so good.” Kourtney vertelde vervolgens dat ze onlangs een artikel voor haar merk had gepitcht over stellen die geen vibrators of porno gebruiken. “What about people who are just so into each other and don’t need any of that? Like, should we write a story on that?”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.