Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Restaurants 3 nov 2023
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de leukste plekken voor een boozy brunch in het weekend

In het kader van ‘November to Remember’ zetten wij de leukste manieren op een rij waarmee jij zelf de slingers ophangt. Dit keer een van onze favoriete activiteiten: day drinking. Dit zijn de leukste plekken voor een boozy brunch in het weekend.

Of doordeweeks, whatever floats your boat. 

Onze favoriete plekken voor een boozy brunch

Laat die mimosa’s maar komen!

Le Petit Brunch

Le Petit Brunch is geen locatie, maar een concept. Maandelijks organiseert Le Petit Brunch een boozy brunch op een bijzondere of populaire locatie in Amsterdam. Je kan samen met je vrienden een plek aan tafel boeken  – en Le Petit Brunch regelt de rest.

Verwacht een brunch die lekker uit de hand gaat lopen. Je weet wel, met dansen om tafel en blijven hangen tot ‘s avonds laat. Dikke aanrader.

Celia

Een van onze favoriete brunchplekken in hartje Amsterdam is Celia. De inrichting van Celia doet denken aan een ruimtelijke brunchzaak in Californië. Al voelen wij ons vaak de dames uit Sex and the City, al brunchend met een mimosa.
Voor alle brunchliefhebbers is dit een dikke aanrader. Bottomless brunch, maar dan op een stijlvolle manier, zonder dat het aanvoelt als een zuipfestijn. En een detail waar wij érg blij van werden: mimosa’s zonder sinaasappelpulp.

La Nostra Gigi

Bij La Nosta Gigi in Amsterdam organiseren ze af en toe een heerlijke Italiaanse ‘Bellini Brunch’. Deze is het zeker waard om de socials van La Nostra Gigi in de gaten te houden.

TED’S

Bij TED’S kan je terecht voor all day brunch. Dus ook als je wat later uit je bed komt rollen, zetten ze hier nog een heerlijke brunch voor jou op tafel. TED’S heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Breda, Eindhoven, Leiden, Maarssen en Rotterdam

Good to know: vanaf volgende week vindt de CHANDON x Teds – Boozy Bottomless Brunch plaats. Van 14 november tot eind december kun je elk weekend bij TED’S terecht om te genieten van een ruime selectie van onze fantastische brunch gerechten (om te delen, sharing is caring) en eindeloos veel Chandon bubbels te drinken. Klinkt als muziek in de oren, toch?

BRIXTON x BAUT

BRIXTON organiseert in samenwerking met BAUT een ‘Late brunch, early party’ geïnspireerd door de hippe wijken van Londen, nu ook in Amsterdam. Op 11 november brengen ze je terug naar 2012, naar Club Trouw, met een culinaire late brunch en een line-up van dj’s en acts. Voormalig Trouw resident-dj Tsepo draait een drie uur durende set tijdens deze reünie-achtige ervaring. BRIXTON x BAUT vindt plaats in de voormalige Bijlmer Bajes bij Levenslang.

De brunch start om 13:00 en eindigt om 23:00. Tickets koop je hier.

The Streetfood Club

Iedere eerste zondag van de maand host The Streetfood Club in Utrecht een Bottomless Boozy Drag Disco Brunch, onder leiding van queen Sedergine. En ja, dat is net zo fantastisch als het klinkt. De ticket gaan altijd erg rap, dus houd de site van The Streetfood Club goed in de gaten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.