Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Festivals 3 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Marlon Hoffstadt gemist op DGTL? Hij draait over een maand weer op dit Nederlandse festival

Als je dit weekend op Instagram en TikTok hebt gezeten, dan werden er twee dingen keihard in je gezicht gesmeten. Eén: bijna iedereen leek op DGTL Festival te zijn – en twee: Marlon Hoffstadt draaide er. Grote kans dat je na het zien van de beelden een beetje FOMO kreeg en ook wilde dansen op Marlons dansvloer.

Goed nieuws: dat kan alsnog! Marlon Hoffstadt draait namelijk op 18 mei weer in Nederland, tijdens Awakenings Upclose.

Marlon Hoffstadt op DGTL

Na dit weekend zal niemand zich meer afvragen of Marlon nou draaide op DGTL, want de beelden achteraf waren er in overvloed. En als je er niet bij was, dan heb je misschien het idee dat het een hype-set was waarbij iedereen met z’n telefoon in de lucht stond. Maar niets is minder waar.

Marlon Hoffstadt, ook wel Dj Daddy Trance, sloot op zondag de Modular stage af. En het leek alsof heel DGTL naar deze tent was gekomen om de Duitse dj te zien. Hij scoorde al een aantal (TikTok)hits, maar dat maakt van zijn set nog lang geen concert. Met zijn vreugdevolle, snelle mix tussen trance en hard house weet hij alle handen in de lucht te krijgen – en de telefoons weer in de zakken. Samen met FJAAK op zaterdag, zagen we hier veruit de meeste mensen dansen. Maar dan écht dansen, waarvan je het zo warm kreeg, dat die natte tenen niets meer uitmaakten.

Na de opzwepende set van zondag willen we meer Marlon Hoffstadt. En dat krijgen we, op zaterdag 18 mei bij Awakenings Upclose.

Awakenings Upclose

Met het nieuwe concept Awakenings Upclose gaat Awakenings komend festival terug naar de basis. Awakenings Upclose is een super intiem festival op de heilige grond van Spaarnwoude Houtrak, helemaal gefocust op de dansvloer en die de traditionele barrières tussen jou en de artiesten gewoon overboord gooit.

De programmering van het festival is ook iets anders dan je van Awakenings gewend bent. Niet alleen maar grote headliners, maar juist veel meer ruimte voor opkomend en lokaal talent met een meer niche publiek. Denk aan namen als Paramida, Stranger, Spekki Webbu, Carista en Ogazon. Veel namen die geregeld in clublegende De School draaide, zullen tijdens Awakenings Upclose achter de decks staan.

Tickets voor Awakenings Upclose koop je hier.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.