Jaime Andreas
Jaime Andreas Love & Life 8 sep 2020
Leestijd: 3 minuten

10 manieren om kleine successen op werk te vieren

Promoties en andere grootse successen op werk vieren we allemaal wel met een etentje of een leuk cadeautje. Maar heb je ooit stil gestaan bij de kleine successen die je op je werk behaalt? Zoals het inleveren van een moeilijk dossier, je favoriete pen terugvinden, opkomen voor jezelf tegenover een vervelende collega en noem maar op. Kleine werk successen vieren is ook nodig.

Jezelf belonen voor deze kleine successen zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft je werk goed te doen.

Werk successen vieren op 10 manieren

1. Een avondje voor self-care

Treat yourself! Neem een avond de tijd om eens lekker voor jezelf te zorgen. Neem een uitgebreid bad of een douche. Schaf een gezichtsmasker aan, gooi een bathbomb in het water en ga, met een wijntje in de hand, lekker onderuit zitten. Sluit de avond helemaal af met het lakken van je nagels en je favoriete film.

2. Lekkere hapjes en wijn

Trakteer jezelf (het liefst met een collega of goede vriendin) op een paar lekkere borrelhapjes en een wijntje om de werkweek af te sluiten. Ga met elkaar uitgebreid kletsen over het behaalde succes terwijl je geniet van een heerlijk Frans kaasje.

3. Laat eten bezorgen

Heb je iets te vieren? Sla dat koken dan een avondje over en laat eten bezorgen van je favoriete restaurant. Denk aan een echte Italiaanse pizza of doe helemaal fancy en ga voor sushi.

4. Koop een klein cadeautje voor jezelf

Na het inleveren van dat moeilijke rapport mag je jezelf best verwennen met een klein cadeautje. Wat dacht je van een nieuwe schitterende kleur nagellak of die nieuwe sjaal die laatst al in de etalage zag hangen?

5. Gooi het in de groepsapp

Niets is zo leuk als het delen van je successen met familie of vrienden die waarschijnlijk nog blijer en enthousiaster zijn dan jijzelf. Deel het in de groepsapp en laat jezelf overspoelen door lieve berichtjes. Dat heb je wel verdiend!

6. Virtueel feestje

Grote uitgebreide feestjes zitten er nog niet echt in, maar een virtueel feest kan zeker geen kwaad. Trommel je vrienden op, regel dat iedereen een lekker drankje heeft, ga lekker met elkaar kletsen of speel een spelletje.

7. Je favoriete film of serie kijken

Ben jij ook zo’n iemand die honderd keer naar dezelfde film of serie kan kijken? Dat kleine werk succes is een goede reden om deze nog een keer te kijken! Ga er een avondje voor zitten met goede snacks, een dekentje en comfortabele kleren.

8. Haal bloemen voor jezelf

Haal een prachtige bos bloemen voor jezelf om je huis mee op te vrolijken. Elke keer als je ernaar kijkt, word je weer herinnert aan je leuke succes. Het ultieme cadeau.

9. Reflecteer op hoever je bent gekomen

Na het behalen van een succes is er zeker ook tijd om te reflecteren op hoever je al bent gekomen sinds de start van je carrière. Geef jezelf een moment om jezelf te waarderen en bedenk je dat al deze kleine successen opstapelen tot één gigantisch succes: namelijk een fijne baan waar je voldoening uit haalt.

10. Neem een avondje echt helemaal vrij

Wanneer was de laatste keer dat je echt helemaal niks deed? Geen afspraken met vrienden, geen belletjes en geen plannen om nog even naar werk te kijken? Trakteer jezelf eens een avondje op helemaal geen verplichtingen en echt even tijd voor jezelf.

Lees ook: Zo word je succesvol in werkelijk álles en het is eigenlijk best simpel

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.