Anne Smits
Anne Smits Food 31 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze supermarkten komen met alcoholvrije Pornstar Martini en Aperol Spritz

Het lekkere weer breekt de laatste dagen eindelijk goed door en dat betekent dat we volop genieten van de terrassen en de borrels in de tuin. Ben jij net zo goed bezig met een gezonde levensstijl of wil je om welke andere reden dan ook minder of geen alcohol drinken? Dan hebben wij goed nieuws: deze supermarkten hebben namelijk naar jouw verzoek geluisterd en komen met deze alcoholvrije cocktails.

Dat komt mooi uit!

Deze supermarkten komen met alcoholvrije cocktails

Misschien heb je de alcoholvrije mojito weleens zien staan bij de verse sappen bij de Albert Heijn. Nu komt zowel Albert Heijn als Lidl opnieuw met een alcoholvrije variant.

DubbelFrisss Pornstar martini

Je kent DubbelFrisss vast nog wel van vroeger met smaken als witte druif & citroen en appel & perzik. Nu komt DubbelFrisss met een variant die naar de populaire cocktail Pornstar Martini zou smaken. Met smaken als passievrucht, limoen en vanille is deze mocktail geschikt voor iedereen die gezellig mee wil drinken zonder last te hebben van koppijn de volgende dag. En dat ook nog eens met maar 1 calorie. Het enige nadeel: hoe leg je de naam van het drankje aan je kinderen uit..?

 

Lidl limonade orange spritz

Ben jij net ook zo’n grote Aperol Spritz-lover? De populariteit rondom dit drankje is ook Lidl niet ontgaan. Zij komen met een alcoholvrije limonade in de smaak orange spritz. Mix de limonade met koolzuurhoudend water en je hebt een Aperol Spritz-mocktail. Ben je toch meer fan van de klassieke Aperol Spritz met prosecco én alcohol? Probeer dan eens deze frozen variant. Ga je binnekort het terras op in Amsterdam? Wij hebben voor jou op een rijtje gezet op welke terrassen in Amsterdam je deze heerlijke Italiaanse cocktail kunt drinken inclusief de prijzen.

@jessiemarieloes

Where has this been all my live 🧡🍊

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Op zoek naar (alcoholvrije) cocktailrecepten? Die vind je hier.

Zit je vol, maar heb je zin in iets zoets na het eten? Dit zijn onze favoriete lichte snacks

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.