Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 24 mei 2023
Leestijd: 1 minuut

Seizoen 3 van ‘The Kardashians’ gaat morgen in première: dit is wat we kunnen verwachten

Seizoen drie van The Kardashians belooft een wervelwind aan gebeurtenissen te worden. Seizoen een en twee hebben we al een tijd kunnen zien via Disney+, maar na lang wachten komt dan eindelijk misschien the most juicy season of all.

Dit is wat we kunnen verwachten van het derde seizoen.

Alles op een rij

Timothèe Chalamet zullen we waarschijnlijk nog niet voorbij zien komen, maar dat betekent niet dat het seizoen saai wordt. In seizoen twee konden we nog Pete Davidson zien , maar dat zal dit seizoen niet meer het geval zijn. Ook zal dit het seizoen zijn waarin de trouwerijen van Kourtney en Travis Barker onder de loep worden genomen. Uit de trailer kunnen we opmaken dat Kim en Kourtney Kardashian hier uiteindelijk nogal wat onenigheid over hebben gekregen.

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian krijgt te horen dat ze een melanoom op haar gezicht heeft. Een maand geleden vertelde over haar ervaring met huidkanker. Wij zijn blij dat ze gezond en wel is, maar er staat ons dus nog een heel nieuw narratief te wachten. Ondertussen zijn we ook benieuwd hoe het nu verloopt tussen haar en Tristan. Wat is de situatie nu tussen hen?

De Jenners

De Jenners houden het ook niet rustig. Kylie heeft een lange tijd haar zoontje – Aire – verborgen voor de media. Zal dit het seizoen worden waarin we voor het eerst zijn gezicht zullen zien? Ook Kendall Jenner is niet weggebleven van de drama. Zij en Kevin Booker zullen dit seizoen de break-up ervaren.

Morgen voor de buis

Morgen gaat het derde seizoen in première en krijgen we antwoord op al die vragen. Drama, liefde en bedrog: The Kardashians zijn weer terug van weggeweest. Ga jij ook kijken?

Kim Kardashian heeft het zwaar als alleenstaande moeder, maar dat valt bij sommigen verkeerd

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.