Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 15 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Gossip Girl-fans gaan compleet los op TikTok door deze Blair Waldorf-dubbelganger

We weten allemaal dat TikTok de perfect plek is om de nieuwste make-uptrends te vinden. Maar TikTok laat zien dat je tegenwoordig zoveel meer kan met de app. Bijna heel de wereld maakt gebruik van TikTok en dit maakt de app de perfecte plek om je dubbelganger tegen te komen. Niet alleen van jezelf, maar ook van celebrities. Gossip Girl-fans gaan nu compleet los op de app, want ze hebben een Blair Waldorf-lookalike gevonden en wij zijn in shock.

Ze lijkt er ontzettend veel op.

Dubbelganger Blair Waldorf

Je begrijpt natuurlijk dat het zeker niet de eerste keer is dat we een dubbelganger op TikTok tegenkomen. Zo zagen we ook van Rihanna, Jennifer Aniston, Tailer Swift en zelfs Serena Van Der Woodsen een dubbelganger voorbijkomen.

Hoewel deze voorgaande dubbelgangers ontzettend veel lijken op de celebrities, spant deze nieuwe dubbelganger de kroon. Gossip Girl-fans hebben namelijk een Blair Waldorf-lookalike gespot en ze lijkt zoveel op Blair Waldorf dat we bijna niet kunnen geloven dat ze het niet is. Van haar bruine lokken tot haar bruine grote ogen: TikTok-fans zijn het erover eens dat dit een van de beste lookalikes is die we ooit hebben gezien.

Maija May

De dubbelganger van Blair Waldorf heet Maija, ze komt uit Vancouver en lijkt ontzettend op Queen B – beter bekend als Blair Waldorf – uit Gossip Girl. Ze heeft verschillende video’s gemaakt waarin we haar iconische scènes uit de show zien lip syncen. In één video duet ze zelfs met Serena Van Der Woodsen-dubbelganger Maddie Hope, als een reactie op de virale clip die zij maakte van een gesprek tussen Blair en Serena.

In de video zien we Maija een iconische tekst uit Gossip Girl lip syncen. “Everyone knows that the only real Ivys are the holy trinity – Harvard, Yale and Princeton,” zegt ze in de video, terwijl ze Blairs kenmerkende hoofdband draagt, gecombineerd met een spencer en een parelketting. Echte Blair Waldorf-vibes als je het aan ons vraagt.

@mmaijamay

#duet with @hadelinemope #blairwaldorf #gossipgirlhere #blair

♬ original sound – #itsbaeily

Reacties

Fans gingen natuurlijk direct los onder de video’s van Maija May. Zo schrijft een fan: “Ok you and Leighton Meester must be part of the same bloodline or something because you are the spitting image of her when she was younger.” Een andere fan reageert: “You have her expressions too!!!”

Een andere volger voegt toe: “Okay, where’s Chuck and Dan?! We need to see this whole thing out lol.” Hierop reageert Maija: “Still looking for them” We hebben in ieder geval al een dubbelganger van Serena Van Der Woodsen en een Blair Waldorf, voor we het weten hebben we de hele Gossip girl cast compleet. Wij houden onze ogen open.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.