Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 18 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht, wat? Vrouw gered door SKIMS bodysuit tijdens heftige schietpartij

Op TikTok gaat een verhaal rond waarbij je in eerste instantie niet gelooft wat je hoort. Angelina Wiley gaat viraal op TikTok met een vrij heftig verhaal: ze is beschoten, maar heeft het gelukkig overleefd. Haar redder in nood? Een SKIMS bodysuit.

Komt Kim Kardashian binnenkort met een lijn kogelvrije vesten? Of is ze nog druk met haar stiekeme samenwerking met Lewis Capaldi?

Vrouw gered door SKIMS bodysuit tijdens heftige schietpartij

In de veelbekeken video vertelt Angelina dat ze op nieuwjaarsavond in Kansas City vier keer beschoten is, maar dat een heel onverwacht element haar leven redde. De strakke SKIMS bodysuit, die ze onder haar jurk droeg, voorkwam dat ze doodbloedde. “It was so tight on me that it literally kept me from bleeding out,” vertelt Angelina in de video, terwijl ze de bodysuits vergelijkt met kogelvrije vesten. “Call it fate or Jesus, but Imma call it Kim,” zegt de 22-jarige Angelina als ze de video afsluit.

@honeygxd

no but fr, thanks kim 😭😭🫶🏼 #fyp #foryou #gunviolence #kimkardashian #kim #skims #skimsbodysuit #gunviolenceawareness

♬ dream – 💗

Wiley deelde later ook dat de SKIMS bodysuit nu in het bezit is van rechercheurs omdat het onderdeel is van het onderzoek naar de schietpartij die plaatsvond in Kansas City, Missouri toen ze wachtte op haar Lyft pick-up.

Kim Kardashian reageert

Het bizarre verhaal gaat niet onopgemerkt. De video heeft inmiddels al 1,4 miljoen weergaven en ook Kim Kardashian herself heeft ‘m gezien. De 42-jarige realityster herplaatste de video namelijk op haar eigen Instagram-account in Stories met de praying hands emoji erbij.

Toch vinden veel volgers dat Kim nog meer met de situatie moet doen. Meerdere fans riepen haar op om van Wiley een SKIMS-model te maken in een nieuwe campagne of haar een nieuwe SKIMS op te sturen. Een fan drong erop aan: “send her a new one for free pls this girl can’t be walking around w a bullet hole in her skims.” 

Zal Kim deze video inzetten voor een groter marketingdoel? Wij zijn benieuwd.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.