Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 11 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Christina Aguilera komt met steamy sekstips tijdens de ‘Call Her Daddy’ podcast

We kennen Christina Aguilera van de iconische nummers ‘Dirrty’, ‘Genie in a Bottle’ en ‘Beautiful‘. Ook wilden we haar allemaal zijn, toen we de film ‘Burlesque’ keken. Christina is terug van weggeweest en is te gast in de Call Her Daddy podcast – waar ze met wat steamy sekstips komt.

Tina weet zeker hoe ze het ‘Dirrty’ maakt.

Christina Aguilera komt met steamy sekstips

In de Call Her Daddy podcast gaat host Alex Cooper in gesprek met verschillende vrouwen, die de adviserende rol op zich nemen. Het advies dat er meestal in de podcast gegeven wordt gaat meestal over, je raadt het al, seks. Dit keer schuift Christina Aguilera aan en ook zij heeft wat steamy tips voor ons in petto.

‘I love to explore’

Christina geeft aan dat ze het leuk vindt om te ontdekken op seksueel gebied. En van haar visie kunnen wij nog wat opsteken: “I love… finding out how everyone operates. How much of a freak are you? How submissive are you? What is your playground?”

Needs, wants, and boundaries

Later in de podcast geeft Christina aan hoe belangrijk het is om een partner te vinden die jouw ‘needs, wants and boundaries’ bewaart. We vinden het vooral belangrijk dat iemand niet over onze grenzen gaat, maar het is net zo belangrijk dat iemand jouw verlangens werkelijkheid maakt.

Speaking up in the bedroom

Het doen is leuk, maar erover praten is belangrijk. Om je seksleven tot een hoger niveau te brengen, is praten over seks essentieel, volgens Christina.

The Power of Masturbation

“Sex is fun and knowing your body is so important. You’re only going to know your body when you spend time with yourself first” stelt Christina in de podcast – en gelijk heeft ze. Zij en Alex vertellen hoe masturbatie en seksspeeltjes hun seksleven hebben verbeterd.

De hele Call Her Daddy podcast luister je op Spotify.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.