Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 20 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Weer daten in de lente? Zo maak jij jezelf klaar voor een nieuw seizoen vol liefde, volgende datingexpert Crystal Cansdale

Het is bijna lente en dat betekent dat er ook een nieuw liefdesseizoen voor de deur staat. Wil jij je voorbereiden op een lente vol dates? Dan zijn er een aantal dingen die je kan doen om het jezelf makkelijk te maken. Crystal Cansdale, de datingexpert van Inner Circle, gaf haar ultieme tips om weer te beginnen met daten.

Met frisse moed de lente in.

Zo maak jij jezelf klaar voor een lente vol liefde, volgende datingexpert Crystal Cansdale

Crystal weet als geen ander hoe je het dateleven induikt, dus deelt ze haar ultieme tips met ons.

1. Een voorjaarsschoonmaak, maar dan online

Net zoals je je huis een voorjaarsschoonmaak geeft, zou je ook je datingapp-profiel voorjaarsschoonmaak moeten geven. Door je foto’s op te frissen, je bio bij te werken en meer van je interesses toe te voegen, laat je je beste zelf zien en trek je meer gelijkgestemden aan. Bovendien krijgen rijkere profielen 20% meer engagement dan minder inhoudelijke profielen.

2. Ruim je inbox op

Een inbox vol met conversaties die nergens toe leiden kan een beetje demotiverend werken. Daarom stel ik voor je inbox op te ruimen voordat je opnieuw begint. Je kunt de berichten die je niet meer leuk vindt verwijderen of nadenken over manieren om weer een gesprek aan te knopen met iemand die je echt leuk vindt.

3. Probeer nieuwe dingen

Lekker weer is de perfecte reden om minder te swipen en meer te daten. Singles parties zijn een geweldige manier om de boel op te schudden en geven je de kans om veel single mensen tegelijk te ontmoeten. Maar ik moedig je ook aan om meer mensen mee uit te vragen en dingen te proberen zoals picknicken, wandelen in het bos of spelletjes spelen in het park om je dates wat beter te leren kennen.

4. Laat gewoontes los

Veel mensen hebben hun ‘go to’ openingszinnen of hun favoriete dateplekken. Maar door steeds hetzelfde te doen kan daten saai en eentonig worden. Het typische eerste bericht op een datingapp is “Hey, how are you?” maar dit krijgt van slechts 21% respons. Wees wat bewuster over je matches en berichten en neem de tijd om een eerste bericht te sturen dat persoonlijk en uniek is. Zelfs iets eenvoudigs als het vermelden van de naam van de persoon verhoogt de respons met 10%.

Sense-checking tijdens het daten: we doen het allemaal wel eens en is eigenlijk best lief

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.