Renée
Renée Entertainment 25 jul 2018

Statement: hoe gaat het nu met Demi Lovato na vermeende overdosis?

Hetgeen wat je hoopt om nóóit te lezen is nu de headline van menig magazine en website. Demi Lovato is met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd vanwege een vermeende overdosis en holy shit, dit is het laatste wat je de zangeres toewenst.

De vermeende overdosis van Demi Lovato

Gisteravond heb je ongetwijfeld meegekregen dat Demi Lovato dus naar het ziekenhuis is afgevoerd vanwege een heroïne overdosis. Dat is niet alleen ontzettend shocking, maar ook behoorlijk ruk. Zoals je misschien wel weet kampte de zangeres al tijden met een alcohol- en drugsprobleem, dus het laatste wat je wil horen is dat ze een terugval heeft gekregen.

Maar wat bijna net zo erg is, zijn alle berichten die nu naar buiten worden gebracht. Want wat is er nu precies waar en wat niet? Heeft ze wel heroïne gebruikt? De mensen om haar heen hebben in ieder geval een statement naar buiten gebracht om het één en ander recht te zetten.

Statement

Je kunt je vast wel inbeelden dat een statement naar buiten brengen niet hoog op je prioriteitenlijstje staat als een familielid in het ziekenhuis ligt. Maar met de crazy rumours die je nu online kunt lezen konden Demi’s familie en haar team niet anders. Hun statement luidt:

“Demi is awake and with her family who want to express thanks to everyone for the love, prayers and support. Some of the information being reported is incorrect and they respectfully ask for privacy and not speculation as her health and recovery is the most important thing right now.”

Overdosis of niet?

The Hollywood Reporter heeft bevestiging gekregen van de politie dat ze inderdaad werden gebeld om half 12 ‘s nachts. Het ging om een vrouw die in hetzelfde blok als Demi woont en het zou waarschijnlijk gaan om een overdosis. Ze wilden niet bevestigen om wie het daadwerkelijk ging. TMZ beweert wel te weten om wie het ging: Demi Lovato.

Toen de hulpdiensten bij het huis arriveerde zou er Narcan (naloxon) zijn gebruikt om haar weer bij bewustzijn te krijgen. Maar again: we weten niet wat er écht waar is. Wat we nu wel weten door het statement is dat het slecht gaat met de zangeres, maar dat ze in ieder geval bij bewustzijn is.

Sober

Demi Lovato bracht onlangs nog een nieuw nummer uit waarin duidelijk werd dat ze niet meer sober is. Deze woorden zeggen genoeg over hoe ze zich écht voelt…

Momma I’m so sorry I’m not sober anymore / And Daddy please forgive me for the drinks spilled on the floor
To the ones who never left me, we’ve been down this road before / I’m so sorry, I’m not sober anymore.

Demi Lovato deelt shocking foto van tijdens het dieptepunt van haar eetstoornis

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Statement: hoe gaat het nu met Demi Lovato na vermeende overdosis?
Sluiten